Libnet.ro
UNICEF

06:00

Argesul, in topul celor mai ridicole scandaluri in manastiri

Adevărul Adevărul,
Argesul, in topul celor mai ridicole scandaluri in manastiri

Daca scandalurile de la nivelul bisericilor au devenit intamplari care abia daca mai mira, la manastiri, asteptarile sunt, parca, altele. Si totusi,de-a lungul anilor, blestemele, amenintarile si bataile n-au ocolit nici aceste sfinte lacasuri. continuă pe Adevărul

Manastirea Carnu, sursa celor mai mari scandaluri intre Arhiepiscopie si enoriasii din Buzau

Doua scandaluri majore au ramas in istoria recenta a relatiilor dintre conducerea Bisericii si enoriasii din Buzau, ambele pornind de la decizii de evacuare a unor maicute din manastirea Carnu. Localnicii au protestat in fata lacasului din comuna Panatau, pentru a impiedica transferul vietuitoarelor la alte manastiri.

Adam si Eva la DNA sau premierul cu Masterati? Ioan Rus si Emil Boc se lupta pentru suprematie in topul celor mai trasnite declaratii

Cei mai vizibili clujeni in politica mare, ministrul Ioan Rus si ex-premierul Emil Boc au lasat posteritatii cateva citate memorabile. Cele mai profunde ii apartin lui Rus, care face apel la Adam si Eva, Vlad Tepes, dar si la Aristotel si Platon pentru a-si sustine punctele de vedere.

Politicienii spun lucruri traznite: Topul celor mai penibile declaratii pe care parlamentarii vor sa le faca uitate

De-a lungul timpului, politicienii au ajus in mijlocul unor dezbateri aprinse , dup ce au facut declaratii scandaloase. Printre cele mai amuzante si surprinzatoare declaratii sunt cele facute de primarul.

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood: cati bani incaseaza DiCaprio, Jolie si Bullock pentru un singur rol

Leonardo DiCaprio este actorul cu cel mai mare salariu de la Hollywood, fiind platit cu 25 de milioane de dolari pe rol in acest moment, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter.

Datele personale ale celor mai importanti presedinti ai lumii, facute publice din greseala

Datele personale ale celor mai importanti presedinti ai lumii au fost facute publice din greseala. Este vorba de lista liderilor care au participat la summitul G20 din Australia. Departamentul australian pentru.

Tiger Woods, pentru prima data in afara Top 100 al celor mai buni jucatori de golf

Tiger Woods a iesit din Top 100 al celor mai buni jucatori de golf, pentru prima data in cariera, scrie BBC. Sportivul de 39 de ani, care a petrecut un numar record de saptamani ca lider al clasamentului, 683,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )