Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arhiepiscopul Desmond Tutu, prieten apropiat al lui Nelson Mandela, nu va participa la inmormantarea din Qunu

Adevărul Adevărul,
Arhiepiscopul Desmond Tutu, prieten apropiat al lui Nelson Mandela, nu va participa la inmormantarea din Qunu

Un purtator de cuvant al arhiepiscopului emeritus Desmond Tutu a spus ca laureatul Premiului Nobel pentru Pace si prieten vechi al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela nu va lua parte la inmormantarea lui Mandela din cauza ca nu a fost acreditat de Congresul African National ANC) sa participe la eveniment. continuă pe Adevărul

Funeralii Nelson Mandela. Sicriul, depus din nou la sediul presedintiei.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a adus, joi, cu putin timp inainte de ora 08. 00 ora Romaniei) la Union Buildings, sediul presedintiei din Pretoria, unde multimea ii va aduce un ultim omagiu, potrivit Mediafax. Citeste si: Funeralii Nelson Mandela. Cortegiul funerar, la sediul Guvernului Anterior, el a fost transportat prin capitala sud-africana timp de jumatate de ora, pana la Union Buildings, unde publicul va putea sa se reculeaga in fata lui pana la ora 17.

Funeralii Nelson Mandela. Cortegiul funerar, la sediul Guvernului (FOTO).

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela este transportat catre sediul Guvernului. Cortegiul funerar care urmeaza sa transporte solemn sicriul cu trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela pe strazile din Pretoria, pentru un ultim omagiu adus de multime, a parasit miercuri dimineata spitalul militar, potrivit Mediafax. Cortegiul este precedat de o escorta de motociclete. Timp de o ora, acesta va traversa strazile capitalei sud-africane pana la Union Buildings, sediul Guvernului, .

UPDATE: Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a ajuns la destinatie

UPDATE:Avionul militar care transporta corpul fostului presedinte sud-african Nelson mandela a sosit sambata, la ora locala 13. 40 si ora Romaniei) pe micul aeroport de la Mthatha sud), in provincia natal.

Ultimele zile ale funeraliilor lui Nelson Mandela: trupul eroului sud-african se afla la sediul Guvernului

Cortegiul funerar al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela a traversat strazile din orasul Pretoria, iar sicriul este depus la sediul guvernului. Corpul lui Mandela va ramane la guvern in urmatoarele trei zile, timp in care oamenii pot sa viziteze sicriul, iar la final va fi condus pe ultimul drum, la locul de inhumare.

Trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a fost dus la Qunu

Trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns sambata la resedinta sa de la Qunu, satul in care si-a petrecut copilaria. Zona se afla sub o stricta supraveghere militara si a politiei de mai multe.

UPDATE: Corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns la resedinta din Qunu

UPDATE:Corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a ajuns sambata dupa-amiaza la resedinta sa de la Qunu sud), satul in care si-a petrecut copilaria si in care va fi inmormantat duminica, a.

FOTO Qunu: satul ancestral al lui Nelson Mandela, unde-si va petrece somnul de veci

Natura era locul nostru de joaca, scria Nelson Mandela in autobiografia Lungul drum spre libertate, in care descria anii petrecuti in satul Qunu, drept cei mai fericiti ani ai copilariei. Aici, fostul presedinte sud-african isi va petrece somnul de veci dupa inmormantarea care va avea loc duminica.

Qunu: satul ancestral al lui Nelson Mandela, unde-si va petrece somnul de veci

Natura era locul nostru de joaca, scria Nelson Mandela in autobiografia Lungul drum spre libertate, in care descria anii petrecuti in satul Qunu, drept cei mai fericiti ani ai copilariei. Aici, fostul presedinte sud-african isi va petrece somnul de veci dupa inmormantarea care va avea loc duminica.

Africa de Sud pregateste ultimele ritualuri inainte de inmormantarea lui Nelson Mandela

Corpul neinsufletit al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela va sosi sambata in Qunu, satul natal al acestuia, unde va fi incheiata ceremonia funerara de zece zile de la moartea sa. Eroul sud-african va fi inmormantat luni, eveniment la care sunt asteptati mii de oameni de rand si demnitari straini.

Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a plecat spre Qunu

Avionul care transporta sicriul cu corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a decolat sambata la pranz 12. 00, ora Romaniei) de pe aeroportul militar Waterkloof catre Qunu, satul copilariei acestuia, unde fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )