Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, iPS Casian: Lasati, fratilor, compozitiile chimice ale vaccinului! Stiu mai bine medicii. Eu nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte (VIDEO)

B1 B1,
Arhiepiscopul Dunarii de Jos, iPS Casian: Lasati, fratilor, compozitiile chimice ale vaccinului! Stiu mai bine medicii. Eu nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte (VIDEO)

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, iPS Casian, i-a indemnat pe oameni sa lase analizele asupra compozitiei vaccinului anti-COVID-19 in seama specialistilor. Eu nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte, le-a. continuă pe B1

iPS Casian: Lasati interpretarile! Nu am auzit medic care sa se vaccineze cu moarte

IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, a transmis un mesaj despre vaccinare si i-a indemnat pe oameni sa asculte de medici. Liderul bisericii ortodoxe de la Dunarea de Jos a spus ca medicii care se vaccineaza stiu ce fac si cu ajutorul lor oamenii vor iesi din izolare.

iPS Casian: Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului? Nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte

IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, i-a criticat dur pe cei care se impotrivesc vaccinarii, spunand ca medicii stiu ce este mai bine, potrivit ziarului Viata Libera din Galati.

Mesajul transant pro-vaccinare al Arhiepiscopului Dunarii de Jos: Nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte VIDEO

Intr-o postare pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, iPS Casian Craciun, transmite un mesaj transant celor care nu cred in vaccinul COVID-19. inaltpreasfintitul ii indeamna pe acestia sa lase interpretarile si compozitiile chimice ale vaccinului, sugerandu-le, totodata, sa aiba incredere in medici. Filmarea a devenit virala, fiind distribuita masiv pe retelele de socializare.

iPS Casian, despre vaccin: Boala se ascunde in teama. Ne e frica de vaccin. De ce?

IPS Casian, arhiepiscop al Dunarii de Jos, a transmis un mesaj credinciosilor, in cadrul unei predici online, prin care indeamna la eliminarea fricii de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )