Libnet.ro
UNICEF

16:01

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ACHITAT in prima instanta de judecatorul numit de PSD la CCR: Bucuria inaltarii unei justitii drepte

B1 B1,
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ACHITAT in prima instanta de judecatorul numit de PSD la CCR: Bucuria inaltarii unei justitii drepte

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Constanta in dosarul in care este judecat pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene. Decizia nu este definitiva, putand fi. continuă pe B1

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ACHITAT in prima instanta de judecatorul numit de PSD la CCR

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Constanta in dosarul in care este judecat pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene. Decizia nu este definitiva, putand fi.

Arhiepiscopul Tomisului iPS Teodosie a fost achitat

Arhiepiscopul Tomisului iPS Teodosie a fost achitat. Stire in curs .

Arhiepiscopul Teodosie, achitat in prima instanta in dosarul Nazarcea

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost achitat in prima instanta in dosarul Nazarcea, potrivit deciziei de joi a Curtii de Apel Constanta. Hotararea nu e definitiva si poate fi atacata in 10 zile de la comunicare, transmite Mediafax.

Sentinta in dosarul Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, amanata

Curtea de Apel Constanta a amanat inca o data sentinta in dosarul arhiepiscopului Tomisului. Sentinta se va da in data de 6 iunie. inalt Prea Sfintitul Teodosie este cercetat in doua dosare.

Arhiepiscopul Tomisului isi asteapta sentinta

Dupa mai bine de doi ani, procesul in care iPS Teodosie este judecat pentru fapte de coruptie a ajuns la final in prima instanta. Magistratii Curtii de Apel Constanta urmeaza sa pronunte astazi.

Arhiepiscopia Tomisului, dupa achitarea lui Teodosie: Sarbatoarea inaltarii Domnului aduce tuturor bucuria inaltarii unei justitii drepte

Sarbatoarea inaltarii Domnului aduce tuturor bucuria inaltarii unei justitii drepte, transmite Arhiepiscopia Tomisului dupa ce, joi, iPS Teodosie a fost achitat in prima instanta, in dosarul Nazarcea, de Curtea de Apel Constanta.

Sentinta in cazul Teodosie: ierarhul a fost achitat in prima instanta

Dupa doua saptamani de amanare a unei decizii, judecatorul Curtii de Apel Constanta, Cristian Deliorga, a pronuntat decizia in prima instanta.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )