Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Lovin It!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Lovin It!

Tanara artista si-a lansat astazi, trei septembrie, albumul de debut, intitulat Yours Truly. De pe acesta Ariana a lansat deja doua single-uri, The Way si Baby I, iar acum cantareata ne incanta cu o noua piesa pe care a dezvaluit-o online de curand, intitulata Lovin It. Acesta va fi cel de-al treilea single oficial extras . continuă pe Devorator Monden

Natalia Kills ne incanta cu o noua piesa Trouble!

Tanara artista tocmai si-a lansat cel de-al doilea album din cariera, intitulat Trouble, pe trei septembrie pe iTunes. De pe acesta Natalia Kills a lansat deja doua single-uri, Saturday Night si Problem, piese care beneficiaza si de cate un clip. Iata ca acum artista incepe sa ne faca cunostinta treptat cu noile sale piese incluse .

Jennifer Hudson canta cu emotie intr-o noua piesa Bleed For Love!

Talentata cantareata revine in atentia publicului nu numai cu o noua piesa, ci si cu un nou rol, in pelicula Winnie Mandela, unde Jennifer Hudson intra in pielea personajului principal. Bleed For Love reprezinta piesa de pe coloana sonora a filmului care va fi lansat in cinematografe pe sase septembrie. Piesa, compusa de catre Diane .

Avicii a dezvaluit o noua piesa Heart Upon My Sleeve!

DJ-ul suedez isi va lansa in curand albumul de debut, True, mai exact pe 17 septembrie. De pe acesta artistul a lansat deja single-ul Wake Me Up, care beneficiaza si de un clip, si a dezvaluit acum cateva zile la un post de radio un nou track, You Make Me. Heart Upon My Sleeve, ultima .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )