Libnet.ro
UNICEF

17:00

Arin Stanescu, presedintele UNPIR: Insolventa persoanelor fizice nu va salva pe toata lumea

Adevărul Adevărul,
Arin Stanescu, presedintele UNPIR: Insolventa persoanelor fizice nu va salva pe toata lumea

Legea insolventei persoanelor fizice, proiect aflat in prezent in analiza la comisiile de specialitate din Camera Deputatilor, nu-i salva pe toti cei aflati in dificultate financiara si nu presupune numai avantaje, ci si dezavantaje, a declarat Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Comisia Juridica va constitui o subcomisie pentru un proiect de lege privind insolventa persoanelor fizice

Comisia juridica va constitui o subcomisie care va lucra pana luni la forma unui proiect de lege privind insolventa persoanelor fizice. Aceasta va lucra impreuna cu reprezentanti ai institutiilor interesate.

Gheorghe Piperea: Peste 800.000 de debitori neperformanti ar putea beneficia de insolventa persoanelor fizice

Peste 800. 000 de persoane sunt in situatia de debitori neperformanti si ar putea beneficia de legea insolventei persoanelor fizice, a declarat astazi, la Comisia juridica a Camerei, Gheorghe Piperea, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in.

Insolventa persoanelor fizice, aplicata doar cu studiu de impact si fara presiunea timpului

Reglementarea insolventei persoanelor fizice trebuie facuta cu un studiu de impact, fara presiune de timp, pentru mentinerea disciplinei de plata si evitarea hazardului in randul debitorilor, spus miercuri, la Comisia juridica a Camerei,.

Este falimentul personal o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Aflati raspunsul de la expertul Arin Stanescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scumpirea accelerata a francului din ultimele zile, care a afectat puternic peste 75. 000 de romani care au credite in moneda elvetiana, a readus in prim plan posibilitatea legiferarii falimentului personal. Este, insa, acesta o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Discutam despre acest lucru la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, cu Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Criza francilor elvetieni: PNL cere sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice, initiata de Ana Birchall (PSD)/ Ponta se declara de acord cu initiativa

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice. Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine, arata Alina Gorgiu intr-un comunicat de presa. Atat premierul Victor Ponta, cat si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-au declarat de acord cu initiativa PNL.

Criza francilor elvetieni: PNL cere sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice. Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine, arata Alina Gorgiu intr-un comunicat de presa. Vom reveni cu amanunte.

Ce ar trebui sa stim despre Legea insolventei persoanelor fizice

Legea insolventei persoanelor fizice este repusa acum pe tapet, dupa ce intarirea francului elvetian ii aduce pe multi romani in imposibilitatea de a-si mai plati ratele la banca. Specialistii consultati de Romania libera atrag atentia asupra riscurilor pe care le implica o lege croita in graba si arata ce trebuie sa faca BNR in aceasta problema.

CITR: Legea insolventei persoanelor fizice nu este o solutie sustenabila in criza francului elvetian

Problema aprecierii francului poate fi rezolvata in mica masura prin procedura insolventei personale intrucat aceasta este favorabila doar celor in incapacitate de plata, iar pentru restul persoanelor cu credite in moneda elvetiana le-ar ingreuna.

Falimentul persoanelor fizice, in dezbatere la Comisia Juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa convoace Comisia juridica, incepand de miercuri, pentru a elabora raportul la proiectul legii insolventei persoanei fizice, Valeriu Zgonea precizand ca plenul va fi convocat saptamana viitoare,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )