Libnet.ro
UNICEF

18:15

Aripi de doua milioane de euro, in Piata Presei din Capitala. Cum arata monumentul amplasat in locul statuii lui Lenin

Adevărul Adevărul,
Aripi de doua milioane de euro, in Piata Presei din Capitala. Cum arata monumentul amplasat in locul statuii lui Lenin

In primavara anului viitor, in locul fostei statui a lui Lenin din Capitala va fi amplasat un nou monument anticomunist de dimensiuni impresionante pentru care Primaria Municipiului Bucuresti PMB) plateste circa 2 milioane de euro. in replica, arhitectii sustin ca pretul este foarte mare si ca odata cu amenjarea Pasajului subteran Piata Presei Libere, zona se va transforma intr-una de tranzit, prin care oamenii vor trece grabiti. continuă pe Adevărul

evoMAG.ro a avut vanzari de doua milioane euro de Black Friday

Magazinul online evoMAG a inregistrat vanzari totale de doua milioane euro in cele trei zile ale campaniei de Black Friday, numarul de produse vandute fiind de peste 20. Magazinul online a avut anul trecut afaceri de 11,5 milioane euro si numarul de produse aflate la vanzare este de 120.

Strandul de doua milioane de euro din Hunedoara va fi dotat cu o bila de valuri. Instalatia va costa 570.000 de lei

Strandul de doua milioane de euro care va fi construit in Hunedoara va fi dotat cu o bila de produs valuri, in valoare de aproape 600. 000 de lei, fara TVA, se arata intr-un proiect al administratiei locale din Hunedoara.

Profitul Raiffeisen in Romania a stagnat la 81 milioane euro

Raiffeisen Bank International a raportat, pentru primele noua luni ale anului, un profit dupa taxe in Romania de 81 milioane euro, in stagnare fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, veniturile mai mari din comisioane si tranzactionare fiind anulate de scaderea veniturilor din dobanzi.

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 638,89 lei 1. 626,61 euro).

Lichiditate de aproape 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 987,01 lei 3. 949,55 euro).

Fondul imobiliar NEPI isi va majora capitalul cu 100 milioane de euro pentru Promenada Mall si va construi noi birouri langa acesta

Fondul de investitii NEPI va efectua o majorare de capital de circa 100 milioane euro, pentru a finanta achizitia mall-ului Promenada, si a anuntat cumpararea unui teren de 1,2 hectare, aflat langa centrul comercial, unde va construi o cladire de birouri, scrie Mediafax.

IMM-urile pot obtine de la EximBank pana la 1,5 milioane euro pentru investitii

Intreprinderile mici si mijlocii din tara noastra pot beneficia de credite de dezvoltare de la EximBank de pana la 1,5 milioane de euro echivalentul in ei) pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 10 ani, a declarat Corina Vulpes, directorul Directiei Relatii Financiare Interne si Internationale din cadrul bancii.

Peste 42.000 de vizitatori in primele trei zile ale Targului International Gaudeamus din Capitala

Peste 42. 000 de vizitatori au participat la evenimentele desfasurate in primele trei zile ale celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, care a debutat miercuri, in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, si se va incheia duminica.

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, relateaza AFP. De asemenea, va inregistra pierderi de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrol.

Aviva vrea sa preia pentru 7 mld. euro principalul rival din Marea Britanie

Asiguratorul britanic Aviva a oferit 5,6 miliarde lire sterline 7,07 miliarde euro) in actiuni pentru preluarea companiei rivale Friends Life Group, cea mai mare tranzactie din industria de asigurari din Marea Britanie din ultimii 15 ani si care ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )