Libnet.ro
UNICEF

22:45

ARISTON THERMO ROMANIA: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARISTON THERMO ROMANIA: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Centrala termica este unul dintre cele mai importante echipamente din locuintele romanilor, fiind responsabila de asigurarea confortului in fiecare zi, indiferent de anotimp. continuă pe Ziarul Bursa

Producator: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Mentenanta anuala si verificarea tehnica obligatorie a unei centrale termice garanteaza pastrarea eficientei energetice a echipamentelor si reduc semnificativ riscul aparitiei unor defectiuni ale instalatiei de incalzire, arata un celebru producator.

Ce avere au romanii si de ce va fi mai putin afectata de criza decat cea a vecinilor

Desi a crescut mai lent decat media din regiunea est-europeana, averea romanilor ar putea fi mai putin afectata de criza generata de COVID-19, arata o analiza realizata de Boston Consulting Group.

eMAG arunca preturile in aer: tot ce vezi aici costa mai putin de 120 lei

EMAG pune pe masa tot ce-ai putea cumpara cu mai putin de 120 de lei. Pe langa alimente, sunt cateva produse pe care chiar sa le pui in cos. Campania eMAG cu produse mai ieftine de 120 de.

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

Date in premiera: aproape jumatate de milion de romani au fost testati pentru coronavirus

In Romania au fost prelucrate, de la inceputul epidemiei de coronavirus 838. 935 de teste, potrivit ultimelor date oficiale, publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in premiera, este facut public si numarul persoanelor testate.

Doua cutremure in Romania, in mai putin de 12 ore. Ce magnitudine au avut seismele

Un cutremur a avut loc luni dimineata. Seismul cu magnitudine 3,1 s-a produs in zona seismica Vrancea la ora 9. 07, la o adancime de 100 km. Este al doilea cutremur care a avut loc in ultimele 12 ore.

Dieta cu hrisca. Te ajuta sa slabesti 12 kilograme in mai putin de doua saptamani

Dieta cu hrisca este una dintre celebrele diete care te ajuta sa dai jos un numar mare de kilograme intr-un timp relativ scurt.

Drama mai putin cunoscuta a Sofiei Vergara. Circumstantele in care a fost omorat Rafael, fratele celebrei actrite

Judecatoarea America and s Got Talent si starul serialului Modern Family, Sofia Vergara, s-a confruntat cu o serie de tragedii in viata personala, inclusiv moartea fratelui ei intr-un complot de rapire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )