Libnet.ro
UNICEF

12:00

Date in premiera: aproape jumatate de milion de romani au fost testati pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Date in premiera: aproape jumatate de milion de romani au fost testati pentru coronavirus

In Romania au fost prelucrate, de la inceputul epidemiei de coronavirus 838. 935 de teste, potrivit ultimelor date oficiale, publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in premiera, este facut public si numarul persoanelor testate. continuă pe Hotnews

Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Alte 614 infectari cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce miercuri, Romania a inregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30. 789 de cazuri de Covid-19 in Romania.

MAE: Doi romani, unul aflat in Insula Thassos si un altul in Paralia Katerini, au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca doi romani in Grecia au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Primul se afla in insula Thassos, iar al doilea in Paralia Katerini.

BVB Aproape jumatate din rulaj - dat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania

Valoarea tranzactiilor realizate in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in sedinta de ieri s-a ridicat la 27,09 milioane de lei, aproape jumatate 47%) din rulaj fiind dat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Unde isi face de cap noul coronavirus. Capitala si 4 judete cumuleaza aproape jumatate din cazurile de COVID-19. A aparut un nou focar de infectari

Bucurestiul si 4 judete cumuleaza aproape jumatate din cazurile de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore, ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei.

Focar de COVID-19 la BCCO Constanta. Patru politisti Antidrog au fost testati pozitiv. in fiecare weekend, brigada a fost in Vama Veche, la actiuni

Patru politisti de la Crima Organizata din Constanta au fost confirmati cu Covid-19. Ancheta epidemiologica este in curs de desfasurare. De remarcat ca politistii Antidrog au fost in fiecare weekend la Vama Veche, in actiune.

A crescut numarul pacientilor cu COVID. 197 de calaraseni au fost testati pozitiv

Dupa recordul de infectari cu COVID-19 in Romania, si in judetul Calarasi a crescut numarul imbolnavirilor. inca sapte cazuri au fost raportate in ultimele 24 de ore, ajungandu-se la un total de 197 de pacienti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )