Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aristotel Cancescu, fostul sef al Consiliului Judetean Brasov, 7 ani de inchisoare pentru luare de mita (VIDEO)

B1 B1,
Aristotel Cancescu, fostul sef al Consiliului Judetean Brasov, 7 ani de inchisoare pentru luare de mita (VIDEO)

Aristotel Cancescu, fostul sef al Consiliului Judetean Brasov, a fost condamnat, joi, la sapte ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. in acelasidosara fost condamnat si. continuă pe B1

Fost lider PNL, condamnat la sapte ani de inchisoare

Aristotel Cancescu fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov si fost lider local al PNL a fost condamnat la sapte ani de inchisoare. Decizia nu e definitiva si poate fi contestata.

Fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, condamnat la 7 ani de inchisoare. Decizia nu e definitiva

Fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost condamnat joi, de Tribunalul Brasov, condamnat la 7 ani de inchisoare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru fapte de coruptie.

Fostul sef al DIPI, oda pentru Ayahuasca. Gelu Oltean: Eram ateu si acum sunt credincios, beam alcool fara limita, acum nu mai beau deloc

Fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), serviciul secret al Ministerului de Interne, Gelu Oltean, scrie intr-un comunicat de presa cum l-a ajutat Ayahuasca, bautura narcotica pe baza de DMT: Eram intunecat si m-am luminat, eram ateu si acum sunt credincios, beam alcool fara limita ) iar acum nu mai beau deloc.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )