Libnet.ro
UNICEF

08:17

Arizona a certificat victoria in alegeri a lui Joe Biden in fata lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Arizona a certificat victoria in alegeri a lui Joe Biden in fata lui Donald Trump

Arizona a certificat luni rezultatele alegerilor prezidentiale, atribuind victoria presedintelui ales Joe Biden, in pofida eforturilor aliatilor presedintelui Donald Trump de a inversa rezultatul cursei prezidentiale, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Arizona a certificat victoria in alegeri a lui Joe Biden

Arizona a certificat luni rezultatele alegerilor prezidentiale, atribuind victoria presedintelui ales Joe Biden, in pofida eforturilor aliatilor presedintelui Donald Trump de a inversa rezultatul cursei prezidentiale.

Victoria lui Joe Biden in statul-cheie Arizona a fost certificata oficial

Statul Arizona a certificat luni rezultatele alegerilor prezidentiale, atribuind victoria presedintelui ales Joe Biden, in pofida eforturilor aliatilor presedintelui Donald Trump de a inversa rezultatul cursei.

SUA: Arizona a certificat castigarea alegerilor de catre Joe Biden

Autoritatile din Arizona, un stat cheie in alegerile prezidentiale din Statele Unite, au certificat luni rezultatul votului, inchizand o noua portita juridica pentru presedintele Donald Trump de a contesta rezultatul scrutinului prezidential din 3 noiembrie, anunta USA Today.

Marea Resetare a capitalismului. Adevarul despre teoria conspiratiei asociata cu Joe Biden si Bill Gates

Joe Biden nu este inca presedinte. Dar mandatul sau, care va intra in vigoare din ianuarie 2021, are deja parte de prima sa teorie a conspiratiei. Este cunoscuta sub numele de Marea Resetare, si, in constructia sa, prezinta un viitor distopic si elitist. Pandemia de coronavirus este doar un mijloc de a inrobi umanitatea si .

Joe Biden s-a ranit singur. Ce accident stupid a patit, de fapt, presedintele Americii

Presedintele SUA, Joe Biden, se confrunta cu o problema de sanatate, acest lucru avand loc dupa un accident pe care l-a avut, in timp ce se juca cu cainele sau. Medicul sau a transmis cum se simte presedintele americanilor in aceste momente si ce pasi va trebui sa parcurga pentru recuperare. Cum s-a produs accidentul .

NATO isi ia la revedere de la Trump si il asteapta pe Joe Biden

NATO intoarce pagina cu privire la anii Trump, marti, cu ultima intalnire a ministrilor de externe ai anului si asteapta cu nerabdare ca Joe Biden sa preia functia pentru a consolida legaturile cu Statele Unite, potrivit AFP.

Joe Biden numeste o echipa de comunicare exclusiv feminina la Casa Alba

Presedintele ales Joe Biden a numit duminica membri importanti din cercul de consilieri si ai echipei sale de campanie in posturile de comunicare de la Casa Alba, o echipa care va fi exclusiv feminina, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Joe Biden s-a accidentat! Presedintele ales al SUA a ajuns la doctor dupa ce s-a jucat cu cainele sau

Joe Biden s-a accidentat la piciorul drept, in timp ce se juca cu cainele sau, Major. Presedintele ales al Statelor Unite a suferit o fractura si va avea nevoie de o orteza timp de cateva saptamani, a anuntat medicul sau intr-un comunicat.

Joe Biden a suferit un accident in timp ce se juca alaturi de cainele sau. Ce i-a transmis Donald Trump

Presedintele ales alStatelor Unite, Joe Biden, si-a luxat glezna dupa ce a alunecat in timp ce se juca cu cainele sau, un ciobanesc german numit Major, conform unui anunt facut duminica de biroul sau, in.

Joe Biden a suferit o entorsa la glezna in timp ce se juca cu cainele sau. Ce i-a transmis Trump

Presedintele-ales ale Statelor Unite, Joe Biden, a suferit o entorsa la glezna dupa ce a alunecat in timp ce se juca cu cainele zau, un ciobanesc german numit Major.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )