Libnet.ro
UNICEF

12:30

Armata irakiana a facut anuntul: 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului

Antena3 Antena3,
Armata irakiana a facut anuntul: 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului

Comandamentul militar irakian a anuntat miercuri ca 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului fara a face victime printre fortele irakiene, dupa o riposta a Iranului impotriva intereselor SUA, care l-au ucis vineri pe generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Anuntul facut de armata irakiana dupa atacul cu rachete asupra bazelor unde stationeaza americani

Comandamentul militar irakian a anuntat ca 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului fara a face victime printre fortele irakiene.

Armata irakiana: 22 de rachete au lovit bazele coalitiei. Nu au fot inegistrate victime in randurile fortelor irakiene

Armata irakiana anunta 22 de rachete au lovit bazele coalitiei, 17 dintre acestea avand ca tinta baza Al-Asad, din provincia Anbar, informeaza CNN. Alte cinci rachete au lovit baza din Erbil, aflata in nordu.

VIDEO Dar cu Irakul ce ati avut? Presedintele si premierul irakian denunta tirurile cu rachete iraniene

Presedintele si seful parlamentului din Irak au condamnat miercuri in declaratii separate, dar ambele denotand prudenta, tirurile cu rachete iraniene asupra a doua baze militare de pe teritoriul irakian care adapostesc trupe americane, ca represalii la uciderea de catre Washington a generalului iranian Qassem Soleimani la Bagdad, conform AFP.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, ipostaza incredibila. Artista a facut anuntul. Iata si primele imagini FOTO

Solistii de muzica de petrecere Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au lasat fotografiati intr-o ipostaza incredibila. Artista a fost cea care a facut anuntul. Carmen de la Salciua si Culita Sterp, ipostaza incredibila Carmen si Culita sunt doi cantareti de muzica de petrecere cu priza la public. Astfel, majoritatea melodiilor pe care le .

Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a facut anuntul oficial

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente. Este vorba de Teo Trandafir si a ei emisiune Teo Show. Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D Cam ca la mai toate posturile .

Teheranul riposteaza dupa ucidere generalului Qasem Soleimani: Baze SUA din Irak, lovite de rachete iraniene (VIDEO)

Mai multe baze americane din Irak au fost tinta unor atacuri cu rachete. Cel putin 13 proiectile au lovit baza aeriana Ain Al-Asad si baza miliara din Erbil, din vestul Irakului. Teheranul a revendicat atacul si a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )