Libnet.ro
UNICEF

12:30

Teheranul riposteaza dupa ucidere generalului Qasem Soleimani: Baze SUA din Irak, lovite de rachete iraniene (VIDEO)

B1 B1,
Teheranul riposteaza dupa ucidere generalului Qasem Soleimani: Baze SUA din Irak, lovite de rachete iraniene (VIDEO)

Mai multe baze americane din Irak au fost tinta unor atacuri cu rachete. Cel putin 13 proiectile au lovit baza aeriana Ain Al-Asad si baza miliara din Erbil, din vestul Irakului. Teheranul a revendicat atacul si a . continuă pe B1

DUPA MOARTEA GENERALULUI IRANIAN SOLEIMANI, Cotatia petrolului, in crestere

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis in aceeasi zi intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Corifeii terorii: Osama Bin-Laden, Al-Baghdadi si Qasem Soleimani

Moartea generalului Qasem Soleimani, comandantul Fortei Quds a Garzilor Revolutionare Iraniene intr-o operatiune a armatei americane reprezinta un moment de cotitura in relatiile internationale si mai ales in competitia dintre marile puteri. Atacul a evitat o criza a ostaticilor americani care se pregatea in Irak, la Bagdad, ceva similar cu s-a petrecut cu 40 de ani in urma la Teheran.

Un oficial de top din Iran indeamna la razbunare, dupa uciderea generalului Soleimani. Sunt vizate Trump Tower, 40 Wall Street, precum si hotelurile Trump International din toata America

Un consilier iranian de top al presedintelui Hassan Rouhani a lansat un atac iminent la adresa proprietatilor lui Donald Trump in SUA, in contextul in care Iranul a jurat razbunare dupa moartea generalului Qassem Soleimani.

BURSELE DIN LUME Asasinarea generalului iranian Soleimani a adus temeri pe burse

Cursul de pe pietele din Europa a fost unul descendent vineri, investitorii avand temeri generate de consecintele asasinarii celui mai important general din Iran, Qasem Soleimani, la comanda presedintelui american Donald Trump. Cele mai afectate au fost sectoarele calatoriilor si auto.

Zeci de morti si sute de raniti la funeraliile lui Qasem Soleimani: inmormantarea generalului iranian a fost amanata(VIDEO)

UPDATE:Funeraliile lui Qassem Soleimani au fost amanate dupa ce zeci de oameni au murit si alte sute fost raniti in timpul procesiunii. Data la care va avea loc inmormantarea generalului iranian,.

Iran a lovit baze irakiene unde stationeaza soldati americani

La cinci zile dupa eliminarea generalului Qassem Soleimani, Iranul a lansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza militari americani, comenteaza AFP.

Autoritatile irakiene au deschis o ancheta privind asasinarea generalului Qassem Soleimani. Cine sunt suspectii care ar fi colaborat cu SUA

Autoritatile irakiene au lansat o investigatie care vizeaza uciderea comandantului fortelor Quds, generalul Qassem Soleimani, a transmis un purtator de cuvant al Fortelor Armate irakiene, pentru publicatia rusa Sputnik.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )