Libnet.ro
UNICEF

13:45

Armata PSD din Partidul Ecologist. Dupa Serban Nicolae, si deputatul AKM si Liviu Plesoianu s-au inscris in PER

Adevărul Adevărul,
Armata PSD din Partidul Ecologist. Dupa Serban Nicolae, si deputatul AKM si Liviu Plesoianu s-au inscris in PER

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat ca s-a inscris in Partidul Ecologist Roman PER), desi nu i-a fost usor dupa 26 de ani de viata politica in PSD. El a adaugat ca nu va fi usor ca PER sa treaca pragul de 5% necesar intrarii in Parlament, insa politicienii inscrisi in partid sunt niste luptatori. continuă pe Adevărul

Bocete in PSD din cauza listelor la alegeri. Serban Nicolae, Liviu Pop si Plesoianu pleaca din partid trantind usa

Liviu Plesoianu a demisionat din PSD dupa ce a ramas in afara listelor pentru parlamentare. Fostul ministru agramat al Educatiei, Liviu Pop, cunoscut ca genunche, e intr-o mare dilema politica: sa plece sau nu din partidul pe care l-a slujit, dar care acum i-a intors spatele. Serban Nicolae, unul dintre alesii care au masacrat legile Justitiei, a ramas si el pe dinafara si azi va face un anunt important pentru poporul PSD.

Serban Nicolae a demisionat din PSD: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Dupa ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Serban Nicolae a anuntat joi ca demisioneaza din partid. Nicolae sustine ca el ar fi trebuit sa fie recompensat pentru ceea ce a facut din calitatea de senator, iar eliminarea sa o compara cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa Romaniei, la cererea adversarilor.

Serban Nicolae candideaza la Senat pe listele ecologistilor, dupa ce n-a mai avut loc pe listele PSD

Senatorul Serban Nicolae a anuntat, joi, ca va candida pentru un nou mandat pe listele Partidului Ecologist Roman. Anuntul vine la scurt timp dupa ce Nicolae si-a facut publica demisia din PSD.

Catalin Radulescu s-a inscris in PER, alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu. Ce a spus deputatul despre conducerea inculta, analfabeta si securistica a PSD

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat, sambata, ca s-a inscris in Partidul Ecologist Roman, impreuna cu Liviu Plesoianu, de asemenea membru al Camerei Deputatilor, si senatorul Serban Nicolae. Odata cu.

CATALIN RADULESCU: M-am inscris impreuna cu prietenii mei, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu in PER

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat pe pagina personala de Facebook ca s-a inscris in Partidul Ecologist Roman PER), desi nu i-a fost usor dupa 26 de ani de viata politica in PSD.

Serban Nicolae, dupa ce a demisionat din PSD: Candidez pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae, proaspat demisionat din PSD, anunta ca a decis sa candideze pentru un nou mandat de senator, din partea Partidului Ecologist Roman.

Serban Nicolae va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae, care a demisionat din PSD a anuntat pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman PER).

Serban Nicolae confirma ca va candida pentru un nou mandat de senator din partea Partidului Ecologist Roman

Serban Nicolae care a demisionat din PSD a anuntat joi pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman PER). El a adaugat ca alaturi de colegii de la PER. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa.

Surse. Serban Nicolae si deputatul AKM si-au dat demisia din PSD si devin ecologisti

Parlamentarii PSD Serban Nicolae si Catalin Radulescu AKM) au demisionat din partid si vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, sustin surse politice pentru Adevarul. Serban Nicolae si deputatul Mitraliera n-au mai prins loc pe listele PSD, fiind in dizgratia presedintelui Marcel Ciolacu.

Plecati din PSD, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu vor candida la alegerile parlamentare pe listele PER

Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, plecati din PSD pentru ca nu au fost pusi pe listele pentru parlamentare,vor candida totusi in 6 decembrie, dar din partea Partidului Ecologist Roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )