Libnet.ro
UNICEF

23:30

Armata Romana a incheiat misiunea din Grecia, dupa incendiile de vegetatie

Antena3 Antena3,
Armata Romana a incheiat misiunea din Grecia, dupa incendiile de vegetatie

Cele doua aeronave militare din dotarea Fortelor Aeriene Romane care au actionat in Grecia, in urma incendiilor produse in aceasta tara, s-au intors sambata in Romania, potrivit unui comunicat al MApN. continuă pe Antena3

DOLIU in Grecia dupa incendiile CATASTROFALE! Numarul victimelor CRESTE dramatic (VIDEO)

Grecia este in doliu, dupa incendiile catastrofale care, potrivit ultimului bilant oficial, a cauzat moartea a 74 de persoane, in timp ce alte 200 au fost ranite. in urma tragediei, premierul Alexis Tsipras a.

DEZASTRU in Grecia! Dupa incendiile devastatoare, UN CUTREMUR i-a zguduit pe eleni

Calamitatile nu se mai orpesc in Grecia. Dupa incendiul devastator de langa Atena, un cutremur i-a zguduit, joi, pe eleni. Un seism de suprafata cu magnitudinea de 4,4 grade a avut loc in largul insulei.

Armata Romana INTERVINE in IADUL din Grecia! Avioanele s-au ridicat de la sol! E stare de urgenta (VIDEO)

Armata Romaniaintervine de urgenta in infernul din Grecia, trimitand avioanele speciale pentru stingerea incendiilor catastrofale. La operatiunea de stinge.

Dupa incendiile devastatoare vin furtunile: MAE a emis o avertizare de calatorie pentru Grecia

Dupa incendiile devastatoare, meteorologii anunta ca locuitorii din Grecia se vor confrunta cu ploi si furtuni puternice. in acest context, Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de.

Tragedia unui pompier. Si-a pierdut bebelusul n incendiile din Grecia, iar sotia este n stare critica

Un bebelus de 6 luni, fiul unui pompier grec, a murit in incendiile din Grecia. Copilul si mama s-au refugiat in marea din apropierea satului Mati, unde au fost gasiti de echipele de salvare. Femeia a fost salvata, insa pentru bebelus nu s-a mai putut face nimic.

A fost stabilita cauza incendiilor din Grecia

Incendiile din Grecia, soldate cu moartea a 87 de persoane, au fost provocate de neglijenta, dupa ce cel mai probabil un locuitor din zona a vrut sa dea foc unor crengi, dar in doua puncte este vorba si despre fo.

Melescanu: Nu exista romni afectati de incendiile din Grecia / Cele doua aeronave puse la dispozitia autoritatilor elene sunt gata sa plece

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri dimineata, ca informatiile furnizate autoritatilor romane arata ca nu exista romani afectati in urma incendiilor violente din Grecia, soldate cu cel putin 76 de morti si 188 de raniti.

Teodor Melescanu, precizari legate de situatia din Grecia: Nu exista niciun fel de indiciu ca ar fi fost implicat vreun turist roman

Situatia este dramatica in zonele devastate de incendiile de vegetatie din Grecia. Bilantul a ajuns la 81 de morti si 200 de raniti iar autoritatile de la Atena au cerut ajutor intrenational penrtru ca nu au.

Patriarhia Romana a deschis conturi pentru donatii catre sinistratii din Grecia

Patriarhia Romana a anuntat, joi, ca a deschis trei conturi pentru donatii catre sinistratii din Grecia si a lansat un indemn catre eparhiile din tara si strainatate sa ofere sprijin financiar celor.

Dupa catastrofa din GRECIA, un alt INCENDIU devastator socheaza LUMEA: Mai multi pompieri si-au pierdut viata

Un nou incendiu socheaza intreaga lume, dupa tragedia din Grecia. Nordul Californiei este cuprins de flacari devastatoare, care au cauzat evacuarea a mii de persoane. in lupta cu incendiul, doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )