Libnet.ro
UNICEF

11:45

Arsinel, despre moartea Cristinei Stamate: A fost o actrita extraordinara. As vrea ca cel de sus sa se opreasca

Hotnews Hotnews,
 Arsinel, despre moartea Cristinei Stamate: A fost o actrita extraordinara. As vrea ca cel de sus sa se opreasca

Cristina Stamate a fost o actrita de revista extraordinara, a declarat luni, pentru actorul Alexandru Arsinel, potrivit Agerpres, care spune ca ar vrea ca cel de sus sa se opreasca, intrucat e prea mult, dupa ce joi si Stela Popescu a murit. continuă pe Hotnews

M-am saturat, il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai rezistam. Reactia emotionanta a lui Arsinel dupa moartea Cristinei Stamate

Lumea teatrului romanesc este din nou in doliu. La 4 zile dupa decesul Stelei Popescu, scena este lovita de o noua drama, Cristina Stamate a incetat din viata la doar 71 de ani. Alexandru.

Avocatul Poporului, reactie dupa moartea Cristinei Stamate: Avea vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume

Institutia Avocatul Poporului deplange moartea Cristinei Stamate, indragita actrita a teatrului romanesc, se arata intr-un comunicat. Cristina Stamate avea.

Nuami Dinescu, lacrimi dupa moartea Cristinei Stamate: Lumea te va iubi mereu

Actrita Nuami Dinescu deplange moartea Cristinei Stamate. A plecat siCristina Stamate, asa cum a trait in ultimii ani, in liniste, discreta, fara.

Alexandru Arsinel, indurerat de moartea Cristinei Stamate: Vreau sa il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai suportam

Cristina Stamat a murit. Actrita s-a stins din viata luni la Spitalul Floreasca la varsta de 71 de ani. Alexandru Arsinel a venit cu o prima reactie, dupa moartea regretatei artiste. Evenimentele.

Semnul rau de la inmormantarea Stelei Popescu care a prevestit moartea Cristinei Stamate. iti va da fiori reci! Oamenii prezenti si-au facut cruce

Actrita Stela Popescu a fost inmormantata duminica cu onoruri militare. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe marea actrita, la Cimitirul Cernica. in timpul slujbei religioase de la.

Anca Pandrea, mesaj ciudat dupa moartea Cristinei Stamate: Am schimbat canalul tv, am pus muzica

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varsta de 71 de ani. Cristina Stamate a murit. Actrita Anca Pandrea a suferit foarte tare atunci cand si-a pierdut sotul, pe Iurie Darie, si din.

Marina Almasan, dupa moartea Cristinei Stamate. Spre marea mea rusine, am neglijat A murit chinuit, uitata de oameni

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate era internata de saptamana trecuta la Spitalul Floreasca pentru.

Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu cateva zile inainte: Sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti!

Cristina Stamate a murit. Actrita Cristina Stamate a murit, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani. Cu putin inainte de ora 7,00, in aceasta.

Lidia Fecioru, declaratii cutremuratoare dupa moartea Cristinei Stamate: imi pare rau ca n-am intervenit

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varsta de 71 de ani. Lidia Fecioru si-a exprimat regretul canu a intervenit, macar cu un sfat sa o ajute pe regretata.

Gabriela Firea, mesaj dupa moartea Cristinei Stamate: Dumnezeu a dorit ca Stela Popescu sa nu paseasca singura pe drumul catre Rai, ci alaturi de o alta Doamna a scenei romanesti

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la 71 de ani. Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei a dorit sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )