Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alexandru Arsinel, indurerat de moartea Cristinei Stamate: Vreau sa il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai suportam

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel, indurerat de moartea Cristinei Stamate: Vreau sa il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai suportam

Cristina Stamat a murit. Actrita s-a stins din viata luni la Spitalul Floreasca la varsta de 71 de ani. Alexandru Arsinel a venit cu o prima reactie, dupa moartea regretatei artiste. Evenimentele. continuă pe Antena3

M-am saturat, il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai rezistam. Reactia emotionanta a lui Arsinel dupa moartea Cristinei Stamate

Lumea teatrului romanesc este din nou in doliu. La 4 zile dupa decesul Stelei Popescu, scena este lovita de o noua drama, Cristina Stamate a incetat din viata la doar 71 de ani. Alexandru.

Nuami Dinescu, lacrimi dupa moartea Cristinei Stamate: Lumea te va iubi mereu

Actrita Nuami Dinescu deplange moartea Cristinei Stamate. A plecat siCristina Stamate, asa cum a trait in ultimii ani, in liniste, discreta, fara.

Avocatul Poporului, reactie dupa moartea Cristinei Stamate: Avea vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume

Institutia Avocatul Poporului deplange moartea Cristinei Stamate, indragita actrita a teatrului romanesc, se arata intr-un comunicat. Cristina Stamate avea.

Arsinel, despre moartea Cristinei Stamate: A fost o actrita extraordinara. As vrea ca cel de sus sa se opreasca

Cristina Stamate a fost o actrita de revista extraordinara, a declarat luni, pentru actorul Alexandru Arsinel, potrivit Agerpres, care spune ca ar vrea ca cel de sus sa se opreasca, intrucat e prea mult, dupa ce joi si Stela Popescu a murit.

Sfatul lui Vasile Muraru pentru Alexandru Arsinel dupa moartea Stelei Popescu

Dupa inmormantare, Vasile Muraru a avut un mesaj pentru Alexandru Arsinel, bunul prieten si partener de scena al regretatei Stela Popescu. Acesta l-a indemnat pe Alexandru Arsinel sa.

Marina Almasan, dupa moartea Cristinei Stamate. Spre marea mea rusine, am neglijat A murit chinuit, uitata de oameni

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate era internata de saptamana trecuta la Spitalul Floreasca pentru.

Gabriela Firea, mesaj dupa moartea Cristinei Stamate: Dumnezeu a dorit ca Stela Popescu sa nu paseasca singura pe drumul catre Rai, ci alaturi de o alta Doamna a scenei romanesti

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la 71 de ani. Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei a dorit sa.

Mirabela Dauer, declaratie emotionanta dupa moartea Cristinei Stamate: Cu siguranta Cristina a vrut sa nu-si lase prietena singura si sa o urmeze dincolo de stele

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la 71 de ani. Mirabela Dauer a scris, pe Facebook, un mesaj emoti.

Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu cateva zile inainte: Sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti!

Cristina Stamate a murit. Actrita Cristina Stamate a murit, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani. Cu putin inainte de ora 7,00, in aceasta.

Anuntul Teatrului de Revista Constantin Tanase, dupa moartea Cristinei Stamate

Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la 71 de ani. inca o veste napraznica indoliaza teatrul Romanesc de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )