Libnet.ro
UNICEF

10:45

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare mall din Piatra Neamt va fi gata peste sase luni. Ce vor face africanii de la NEPI cu 18 milioane de euro

Dezvoltatorul New Europe Property Investments NEPI) si-a prezentat miercuri, 25 mai, investitia Shopping City Piatra Neamt, un complex comercial care va include un Cinema City si hipermarketul Carrefour.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Coresi Shopping Resort, cel mai verde mall din Romania

Immochan Romania a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov.

14 ani de la cea mai mare drama din cultura romana. Moartea scriitorului Stefan Augustin Doinas si sinuciderea sotiei sale, balerina Irinel Liciu

25 mai 2002 va ramane in istorie drept ziua in care s-a declansat cea mai mare tragedie din cultura romana. Pe masa de operatie, la spitalul Fundeni, scriitorul Stefan Augustin Doinas a incetat din viata in urma unui infarct. Sotia scriitorului, balerina Irinel Liciu, nu a suportat sa isi duca mai departe traiul fara cel pe care l-a iubit timp de 42 de ani. A luat un pumn de pastile si s-a sinucis.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

Misterul celui mai bizar cimitir din Romania, unde sunt ingropate sute de capatani umane puse-n oale din lut

Artefactele sunt vechi de circa doua milenii, iar la momentul descoperirii lor s-a crezut fie ca ar fi vorba despre un efect al hazardului, fie ca oalele horror ar fi parte a unui ritual pagan sangeros. Ulterior, insa, cercetatorii au ajuns la concluzia ca totul tine de legatura speciala a oamenilor cu locurile natale.

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume ajunge la Craiova

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume a fost purtata in aceasta dimineata de la Vidin la Calafat de alergatori romani si straini.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Undele Wi-Fi, cel mai mare pericol pentru sanatate

Intr-o perioada in care nevoia de tehnologie este tot mai mare, conexiunea Wi-Fi este prezenta pretutindeni: in casele noastre, la birou, in cafenele, restaurant, efectiv peste tot, scrie.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )