Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel mai mare exercitiu de comunicatii din istoria NATO a fost deschis la Bucuresti: Participa peste o mie de militari din 30 de unitati si structuri ale Aliantei (VIDEO)

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, Steadfast Cobalt 2016, a fost deschis duminica, la Centrul 48 Comunicatii si Informatica Strategice din Bucuiresti,.

Dragon Ball Xenoverse 2 se vrea cel mai cuprinzator joc din istoria Dragon Ball

Bandai Namco Entertainment Europe a anuntat Dragon Ball Xenoverse 2, care promite sa ofere cea mai cuprinzatoare experienta Dragon Ball intalnita intr-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de faimosul studio DIMPS din Osaka, Japonia, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Conceput sa profite din plin de puterea de calcul sporita a [].

Cel mai mare basist din Romania a fost demis din functia de primar pentru ca a trecut de la PNL la PMP

Primarul comunei Metes, Traian Ursales, a fost demis din functie pentru ca a trecut de la PNL, la PMP, in timpul exercitarii mandatului. Acesta a primit prin posta un ordin al prefectului prin care a fost instiintat ca a fost demis de la conducerea primariei.

Cel mai mare exercitiu informatic din istoria NATO, organizat la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, cu participarea a peste o mie de militari din 30 de unitati ale Aliantei, a fost deschis duminica la Bucuresti, urmand sa se.

Mirabela Dauer si cel mai mare regret al vietii sale

Este una dintre cele mai indragite cantarete din generatia veche, iar Mirabela Dauer a invatat sa se adapteze la noul val. Cu toate acestea, desi se declara un spirit tanar, cantareata are un mare regret.

HOROSCOP 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis

Horoscop maine, 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis, iar Racii vor dori sa stea in umbra astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

15 obiective turistice din Transilvania, incluse in cel mai mare circuit pentru biciclisti din Romania

Transylvania Epic Bike Ride a pus la punct cel mai mare cirucuit turistic pentru biciclisti din Romania, care va avea o lungime de 325 de kilometri si va strabate judetele Brasov, Mures, Sibiu si Alba. Expeditia pe doua roti va avea loc in perioada 23 si 26 iunie 2016 si va include 15 obiective turistice.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Peste 100 de jucatori din 25 de tari vor participa la cel mai mare turneu de tenis din Europa destinat juniorilor sub 14 ani

Majoritatea jucatorilor de top de astazi, fie ca e vorba de circuitul masculin, fie ca e vorba despre cel feminin, s-au format la competitii de Tennis Europe.

VIDEO REPORTAJ Cum au reusit reporterii Adevarul sa strecoare o arma in interiorul celui mai mare targ de armament si securitate din Romania

Black Sea Defense Aerospace Exhibition BSDA) este cel mai mare targ de securitate si armament din Romania, frecventat de diplomati si militari deopotriva. Un reporter Adevarul a reusit sa strecoare o arma in interiorul acestui eveniment, scotand in evidenta lipsa grava a masurilor de securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )