Libnet.ro
UNICEF

22:30

O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

B1 B1,
O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a dat teapa unui patron de hotel. Oana Radu, pentru ca ea e protagonista, a stat cazata la hotel in seara de vineri spre sambata, iar dimineat. continuă pe B1

Alianta Pacientilor Cronici din Romania cere schimbarea conducerii Spitalului Colentina, dupa demisia doctorului Ionut Gobej

Alianta Pacientilor Cronici din Romania APCR) cere schimbarea conducerii interimare a Spitalului Colentina, dupa ce medicul Ionut Gobej, fondator al Sectiei de Neurochirurgie, si-a dat demisia luni din functia detinuta in cadrul spitalului.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

UPDATE CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Ce a decis Senatul

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Exportul de lemne de foc va fi interzis pentru trei ani. Propunerea legislativa a fost aprobata de Senat cu 91 de voturi si vizeaza interzicerea exportului.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

Un fotomodel din Romania a facut, fara sa vrea, furori in Italia. Ce a patit in timp ce se afla in direct la o emisiune TV - VIDEO

Un fotomodel din Romania a reusit sa socheze publicul italian, dupa ce a aparut, in direct la TV, pe un post national, intr-o situatie delicata. Ioana Avramescu, originara din.

Un cunsocut rapper din Romania, in doliu: A fost injunghiat mortal azi dimineata... (FOTO)

Un cunsocut rapper din Romania este in doliu. Tarzy a facut anuntul pe Facebook. Un prieten de-al meu a fost injunghiat mortal azi dimineata! Odihneste-te in pace, prieten.

Doliu in presa din Romania. Un fost jurnalist a murit inecat

Doliu in presa din Romania. Cristian Ciocoiu, fost jurnalist, a murit inecat in statiunea Costinesti. Anuntul a fost facut de o fosta colega a barbatului, pe contul de.

TRAGEDIE la un meci de juniori din Romania! Parintele unui copil a decedat

O adevarata tragedie a umbrit meciul de juniori dintre CS Ceptura si ACVF Fortuna Breaza din cadrul campionatului judetean de juniori, B Prahova. Haralambie Gheorghe, parintele unuia dintre pustii vedeta, un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )