Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE la un meci de juniori din Romania! Parintele unui copil a decedat

B1 B1,
TRAGEDIE la un meci de juniori din Romania! Parintele unui copil a decedat

O adevarata tragedie a umbrit meciul de juniori dintre CS Ceptura si ACVF Fortuna Breaza din cadrul campionatului judetean de juniori, B Prahova. Haralambie Gheorghe, parintele unuia dintre pustii vedeta, un. continuă pe B1

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

Un fotomodel din Romania a facut, fara sa vrea, furori in Italia. Ce a patit in timp ce se afla in direct la o emisiune TV - VIDEO

Un fotomodel din Romania a reusit sa socheze publicul italian, dupa ce a aparut, in direct la TV, pe un post national, intr-o situatie delicata. Ioana Avramescu, originara din.

Un cunsocut rapper din Romania, in doliu: A fost injunghiat mortal azi dimineata... (FOTO)

Un cunsocut rapper din Romania este in doliu. Tarzy a facut anuntul pe Facebook. Un prieten de-al meu a fost injunghiat mortal azi dimineata! Odihneste-te in pace, prieten.

Doliu in presa din Romania. Un fost jurnalist a murit inecat

Doliu in presa din Romania. Cristian Ciocoiu, fost jurnalist, a murit inecat in statiunea Costinesti. Anuntul a fost facut de o fosta colega a barbatului, pe contul de.

Comisia Europeana contrazice reprezentanta din Romania in privinta legilor justitiei. Ce i-a scris secretarul general adjunct al Comisiei Europene lui Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou, contrazice reprezentanta din Romania in privinta propunerilor de modificare a legislatiei. Angela Cristea, sefa Reprezentantei.

Orasul din Romania care acum rivalizeaza cu Barcelona

Oradea este singura localitate din Romania care face parte din reteaua Oraselor Art Nouveau, o retea europeana de cooperare, de cercetare, conservare si dezvoltare a oraselor europene cu un bogat patrimoniu.

Politic show:Ce spun judecatorii din Romania despre legile PSD care vor sa controleze Justitia;Basescu: La Bucuresti si Chisinau vorbim aceeasi limba, impartasim aceeasi cultura;Modelul francez si reforma justiei romanesti

De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Dupa multinationale si administratorii Pilonului II de pensii, a venit randul bancilor, acuzate de premierul Mihai Tudose. Deriva la nivel inalt a politicilor de resurse umane in sanatate. Zilele trecute, invitat intr-o emisiune televizata, ministrul sanatatii, domnul Florian Bodog, face o radiografie a starii sistemului de sanatate din Romania, pe care momentan il are in coordonare.

E VESTEA TRAGICA a SERII. O cunoscuta CANTAREATA din Romania A MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Conform primelor informatii prezentate de spynews. ro, artista in.

Orasul din Romania unde locuitorii vor avea pubele cu cipuri si vor plati cat arunca la gunoi

Autoritatile din Mizil, judetul Prahova, lucreaza la un sistem unic in Romania privind colectarea gunoiului menajer. Fiecare pubela de la cele aproximativ 5. 000 de gospodarii va avea montat un cip,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )