Libnet.ro
UNICEF

08:45

Artista indragita de milioane de romani care a murit la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a intamplat cu familia ei

Playtech Playtech,
Artista indragita de milioane de romani care a murit la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a intamplat cu familia ei

Cutremurul extrem de puternic ce s-a produs pe data de 4 martie a lui 1977 ne-a rapit o multime de artisti. Printre acestia, se afla si o celebra solista care a incantat milioane de romani cu talentul sau. Despre cine este vorba si ce s-a intamplat cu familia ei? Cutremur 1977: Ce s-a intamplat cu . continuă pe Playtech

Romania, in pericol la 43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Ce spun specialistii

Astazi s-au implinit 43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, cu magnitudine 7, 2, care a luat peste o mie de vieti. Potrivit site-ului INFP, in orice moment s-ar putea produce un cutremur cu magnitudine de peste 7 grade Richter, in zona seismica Vrancea. Romania, in pericol la 43 de ani de .

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

43 de ani de la cutremurul din 1977. Avertismentul dur lansat de specialisti

La fix 43 de ani de la devastatorul cutremurul din 1977, specialistii lanseaza un avertizment dur. in cazul unui nou cutremur de proportii, pierderile omenesti si pagubele materiale ar putea fi mai mari decat in urma cu 43 de ani. Oficialii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, alaturi de specialistii Institutului National de Fizica a Pamantului, au analizat subiectul cu ocazia Zilei Protectiei Civile, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Capitala.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Momentul cand timpul a stat in loc: 43 de ani de la cutremurul din `77, cand sute de oameni au pierit si zeci de cladiri s-au prabusit (VIDEO)

Azi se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977, cand sute de oameni si-au pierdut viata, iar zeci de cladiri s-au prabusit. Cutremurul a durat 55 de secunde, iar efectele au fost dramatice, atat in.

43 de ani de la cutremurul din 77. Una din cinci locuinte este asigurata

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) a anuntat miercuri .

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

Romanii care se intorc din regiunea italiana Emilia Romagna, din Coreea de Sud si Iran, obligati sa se auto-izoleze la domiciliu

Romanii care se intorc din regiunea italiana Emilia-Romagna, precum si din Coreea de Sud si Iran sunt obligati sa se auto-izoleze la domiciliu pentru 14 zile. Decizia a fost luata, luni, de Comitetul National pe.

Cum au ajuns ONG-urile sa fie mai preocupate de sanatatea cetatenilor decat autoritatile. Povestea retelei care masoara poluarea din Bucuresti

Reteaua nationala de masurare a calitatii aerului a inceput sa aiba defectiuni inca din 2012, iar timp de cativa ani site-ul unde se afisau datele nu a functionat deloc. Practic, aproape 10 ani locuitorii orasului Bucuresti nu au stiut cat de poluat este aerul pe care il respira. in conditiile in care Ministerul Mediului nu a facut mare lucru pentru a remedia situatia, Asociatiile Ecopolis si ETA2U au cautat bani in domeniul privat, au obtinut 70. 000 de euro finantare si in decembrie 2019 au pus in functiune propria retea - aerlive. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )