Libnet.ro
UNICEF

10:15

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Antena3 Antena3,
Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

ANUNT IMPORTANT pentru PENSIONARII din Romania care primesc PENSIA pe CARD! Trebuie sa VERIFICATI contul

Mare atentie! Toti pensionarii care primesc pensia pe card trebuie sa fie atenti la asta. Exista atat avantaje, cat si dezavantaje. Partile negative sunt comisioanele suportate de pensionarii.

Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior. Media UE este de 2,6%

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior, in conditiile in care media UE este de 2,6%, arata Raportul de cercetare Bunastarea copilului din mediul rural, re.

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce a patit o mama din Oradea care a refuzat sa dea bani pentru cadoul invatatoarei. Reactia parintilor de pe grupul de WhatsApp

Traditia strangerii de bani pentru profesori e veche in Romania. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Ceausescu incoace. Elevii de ieri sunt acum parinti si perpetueaza aceleasi comportamente cu care au crescut si ei. Invitata sa paraseasca clasa pentru ca n-a dat bani pentru alfabetar intr-o Romanie in care invatamantul e gratuit Sarbatorile .

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Surpriza pe scena politica din Romania. Un senator ALDE trece la PMP

Surpriza pe scena politica din Romania.

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat.

VIDEO Vinuri surpriza alese de somelieri, direct la tine acasa. Cum functioneaza primul abonament de vin din Romania

Cum ar fi ca paharul acela de vin pe care il iubesti la finalul unei zile obositoare sa iti fie trimis direct acasa, ales cu grija de somelieri, exact pe gustul tau? Asta a fost si ideea Elenei Oglinda, o tanara antreprenoare, care a adus primul abonament la vin in Romania. Povestea Elenei incepe cu un blog, unde scria despre ceea ce o pasioneaza: vinul. Atunci cand a observat ca tot mai multi oameni sunt interesati de tipurile de vin si de mancarurile care merg cel mai bine cu un anumit gust s-a hotarat sa deschida Wineful, un serviciu de care cu siguranta aveam nevoie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2602 seconds )