Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Hotnews Hotnews,
 Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Cantareata Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Barabancea, vedeta a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat in contact cu cantaretul Marcel Pavel, participant la aceeasi emisiune. continuă pe Hotnews

Ozana Barabancea, depistata cu COVID-19. Artista a intrat in contact cu Marcel Pavel

Potrivit unor surse medicale citate de Gandul, artista Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a contractat noul coronavirus si se afla internata la Spitalul Matei Bals.

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Boala grava de care sufera o artista super celebra! Este bipolara si a fost diagnosticata cu tulburari psihice

Cantareata, actrita dar si compozitoare, Demi Lovato a avut mari probleme de sanatate mintala in trecut. intr-un interviu din 2016, artista a recunoscut ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara la doar 18 ani.

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )