Libnet.ro
UNICEF

22:45

Boala grava de care sufera o artista super celebra! Este bipolara si a fost diagnosticata cu tulburari psihice

Antena3 Antena3,
Boala grava de care sufera o artista super celebra! Este bipolara si a fost diagnosticata cu tulburari psihice

Cantareata, actrita dar si compozitoare, Demi Lovato a avut mari probleme de sanatate mintala in trecut. intr-un interviu din 2016, artista a recunoscut ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara la doar 18 ani. continuă pe Antena3

Ultimele imagini cu Ovidiu Danci in viata. Boala grava de care suferea balerinul

Ultimele imagini cu Ovidiu Danci, balerinul care s-a stins din viata la numai 39 de ani, au fost publicate pe Facebook cu doar cateva zile inainte sa parasesca aceasta lume. Desi se lupta cu leucemia,.

Procesul in care fostul ministru Sebastian Vladescu este acuzat ca a luat mita peste 3 milioane de euro poate incepe - instanta suprema

Procesul in care fostul ministru Sebastian Vladescu este acuzat de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferata poate incepe, a decis luni instanta suprema. in acest dosar sunt judecati si un fost angajat al Ministerului Finantelor, un fost secretar de stat si fostul parlamentar Cristian Boureanu.

A murit balerinul Ovidiu Danci. Fostul concurent de la Dansez pentru tine suferea de o boala grava

Balerinul Ovidiu Danci, care in 2011 a participat la Dansez pentru tine, a murit duminica, la varsta de 39 de ani. El a jucat in mai multe seriale romanesti, devenind unul dintre cei mai apreciati balerini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )