Libnet.ro
UNICEF

12:15

Artistii romani se implica pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Antena3 Antena3,
Artistii romani se implica pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Peste 40 de artisti romani vand diverse creatii intr-o licitatie ce are loc pe Facebook pana pe 15 ianuarie, pentru a strange fonduri in beneficiul a patru organizatii care lupta impotriva incendiilor din Australia sau care au ca scop ingrijirea victimelor acestor incendii. continuă pe Antena3

Incendiile din Australia: Federer, Nadal si Serena Williams vor juca meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor

Mai multi jucatori si jucatoare de tenis, intre care Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams, vor participa, la 15 ianuarie, la meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, informeaza lequipe. fr.

Simona Halep le va oferi ajutor victimelor incendiilor din Australia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat ca va ajuta financiar victimele incendiilor din Australia.

Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul.

Fumul incendiilor din Australia a traversat Pacificul si a ajuns in Chile si Argentina

Fumul incendiilor din Australia a traversat Pacificul si a ajuns in Chile si Argentina, au confirmat serviciile meteorologice din America de Sud.

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Darren Cahill vrea sa ajute si el victimele incendiilor de vegetatie din tara sa natala: Voi da si eu 50 de dolari de fiecare data cand Simona isi pierde controlul

Darren Cahill se alatura si el strangerii de fonduri pentru ajutorarea victimelor provocate de incendiile de vegetatie din Australia, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va dona bani de fiecare data cand tipa.

Ministrul Costel Alexe, pozitie transanta in cazul incendiilor din Australia: Interventia omului si-a pus amprenta Bilantul victimelor de la Antipozi a ajuns la 24

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a reactionat dur in cazul incendiilor devastatoare din Australia. Demnitarul sustine ca de vina sunt oamenii si ca acestia ar putea reduce impactul nociv asupra naturii.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )