Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul. continuă pe Wall-Street Ro

Cum vrea Simona Halep sa ajute victimele incendiilor din Australia. Succesul depinde de nervii lui Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Simona Halep le va oferi ajutor victimelor incendiilor din Australia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat ca va ajuta financiar victimele incendiilor din Australia.

Efectul bizar al incendiilor din Australia. Oamenii au ramas socati de ce au descoperit la 2000 de kilometri distanta

Situatia alarmanta din Australia a adus un efect bizar la 2. 000 de kilometri distanta de locul tragediei. Ce s-a intamplat din cauza fumului si a mirosului extrem de intepator? Situatia se inrautateste cu fiecare clipa. Efectul incendiilor din Australia Fumul cauzat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, iar situatia se .

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Nick Kyrgios poate fi si erou! Initiativa superba pentru victimele incendiilor din Australia prin care a unit lumea tenisului

Jucatorul australian Nick Kyrgios a avut o initiativa impresionanta pentru victimele incendiilor devastatoare din Australia, care tin in alerta si au produs nu mai putin de 18 victime de la inceputul lui septembrie 2019. Tenismenul a reusit deja sa mobilizeze intreaga comunitate a tenisului australian in vederea strangerii de fonduri.

Ministrul Costel Alexe, pozitie transanta in cazul incendiilor din Australia: Interventia omului si-a pus amprenta Bilantul victimelor de la Antipozi a ajuns la 24

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a reactionat dur in cazul incendiilor devastatoare din Australia. Demnitarul sustine ca de vina sunt oamenii si ca acestia ar putea reduce impactul nociv asupra naturii.

Efect incredibil al incendiilor din Australia: Fumul a colorat ghetarii din Noua Zeelanda in caramel, desi acestia se afla la mii de kilometri distanta

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel,.

Incendiile din Australia: Halep - Donez 200 de dolari de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

FOTO VIDEO Ghetarii din Noua Zeelanda au devenit maronii din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel, potrivit serviciilor de meteorologie si relatarilor de pe retelele de socializare, informeaza AFP.

Ghetarii din Noua Zeelanda au capatat o nuanta maronie din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distan.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )