Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa afli unde se vand cele mai ieftine masti de protectie

Antena3 Antena3,
Asa afli unde se vand cele mai ieftine masti de protectie

Mai nou, romanii pot compara online preturile pe care le au unele lanturi de magazine la produsele de protectie sanitara, precum masti, manusi si dezinfectanti, se arata intr-o informare transmisa de Consiliul Concurentei. continuă pe Antena3

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente.

Cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestelor BlackLivesMatter

Protestele anti-rasism, pornite dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist, continua nu doar in Statele Unite, ci si in alte zone din lume. Iata cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestatarilor BlackLivesMatter .

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

Incidentele de securitate in comunicatii au crescut si au afectat peste 23 de milioane de conexiuni in 2019. Teleorman, judetul cu cele mai multe incidente

Aproape 800 de incidente cu impact semnificativ asupra securitatii si integritatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 43% fata de 2018, serviciile de internet mobil fiind cele mai afectate, a anuntat vineri Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceste incidente au afectat, in total, peste 23 de milioane de conexiuni, iar Teleorman a fost cel mai afectat judet, cu 90 de incidente cu impact semnificativ. Cu toate acestea, operatorii au avut un timp mediu de solutionare a incidentelor sub 6 ore, inregistrandu-se doar o usoara crestere fata de anul trecut.

Cele mai bune filme pe Netflix in iunie 2020

Platforma de streaming Netflix vine cu surprize pentru abonati, la inceputul verii. Printre cele mai asteptate productii ce vor fi disponibile din luna iunie, se numara filme de success precum A Star Is.

Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De cati ani lucreaza in PRO TV si cati copii au impreuna

Cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri din showbizul romanesc, fiind casatoriti din anul 2008. Secretele unei.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

Top 10 cele mai populare filme, pe torrent: productiile descarcate ilegal la ora actuala

In fiecare saptamana, TorrentFreak agregheaza activitatea online de pe cele mai populare site-uri de torrent pentru a realiza un top 10 cele mai populare filme. Desi exista o sumedenie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )