Libnet.ro
UNICEF

16:00

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

ADPM ADPM,
Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020. continuă pe ADPM

Anunt trist pentru iubitorii de festivaluri: Untold, Neversea si Electric Castle vor fi amanate pe 2021

Cele mai importante festivaluri de muzica din Romania - Untold, Neversea si Electric Castle, vor fi amanate pe 2021, au anuntat organizatorii. Ce se va intampla cu cei care au platit deja bilete.

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Untold, Neversea, Electric Castle si Summer Well, amanate pentru 2021. Ce se intampla cu biletele deja cumparate

Editiile din acest an ale celebrelor festivaluri Electric Castle, Untold, Neversea si Summer Wellau fost anulate, au anuntat organizatorii evenimentelor. Restrictiile privind adunarile mari de persoane impuse.

Citu: PSD a crescut voit preturile trei ani la rand.Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din UE

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana si acuza PSD ca a crescut voit inflatia, in detrimentul populatiei.

Romanii au talent: cati oameni s-au uitat la finala de acasa si ce editie a adunat cele mai mari audiente din istoria show-ului FOTO

Finala de acasa a show-ului Romanii au talent a fost lider incontestabil de audienta vineri seara, 29 mai. Show-ul de la Pro TV scos cifre chiar peste editia de anul trecut, cand a fost live in studioul emisiunii, cu public in sala.

Anunt despre festivalurile Clujului. Vesti bune in privinta TIFF si ultimele noutati despre Untold si Electric Castle

Primarul Clujului, Emil Boc, este convins ca Festivalul International de Film Transilvania va avea loc chiar si in acest an, insa intr-o formula mai restransa. Boc afiseaza un optimism moderat si in privinta Untold si Electric Castle.

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Electric Castle, anulat: ce se intampla daca ti-ai luat bilet deja

Organizatorii Electric Castle au hotarat sa amane festivalul pentru 2021, cand un asemenea eveniment ar urma sa fie mai sigur pentru participanti. Editia EC 8, care ar fi urmat sa se.

Festivalurile Electric Castle si Jazz in the Park amanate pentru 2021

Organizatorii festivalurilor Electric Castle si Jazz in the Park, programate initial pentru vara acestui an in judetul Cluj, au anuntat ca amana manifestarile pentru anul viitor, din cauza epidemiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )