Libnet.ro
UNICEF

05:15

Asa arata cel mai SCUMP apartament din Romania. Costa 2 MILIOANE de euro si are sase camere

Antena3 Antena3,
Asa arata cel mai SCUMP apartament din Romania. Costa 2 MILIOANE de euro si are sase camere

Cel mai scump apartament disponibil la vanzare in sase din cele mai importante orase din tara este un penthouse cu sase camere, situat langa parcul Herastrau din Bucuresti si costa doua milioane de. continuă pe Antena3

Cel mai scump apartament scos la vanzare in Romania costa doua milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase din cele mai importante orase dinRomania este un penthouse din Bucuresti, cu sase camere, costand doua milioane de eurpp. in Capitala se situeaza cea.

Cel mai scump apartament din Romania, un penthouse situat langa Parcul Herastrau din Capitala, costa 2 milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase dintre cele mai importante orase ale tarii se afla in Capitala. Este vorba despre un penthouse cu sase camere, situat langa Parcul Herastrau, care costa doua milioane de euro.

FOTO Cel mai scump apartament din Romania, un penthouse situat langa Parcul Herastrau din Capitala, costa 2 milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase dintre cele mai importante orase ale tarii se afla in Capitala. Este vorba despre un penthouse cu sase camere, situat langa Parcul Herastrau, care costa doua milioane de euro.

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2.500 de ceasuri, iar cel mai vechi este din 1882

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2. 500 de ceasuri, pe care le-a adunat in decurs de 25 de ani. Barbatul le repara, le reconditioneaza cu multa rabdare, iar pe unele le vinde. Cel mai vechi ceas din colectie este unul de semineu, de.

Randamentul obligatiunilor Italiei, la cel mai redus nivel din 2006

Randamentul titlurilor de stat ale Italiei, cu scadenta la zece ani, a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din 2006, piata anticipand ca, desi sunt unele turbulente politice in tara, exista un risc limitat de organizare de noi alegeri.

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Cisco: Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel

Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel din 2000 incoace, potrivit Raportului Cisco de securitate, dat de publicitatii astazi.

Fondatorul Facebook, cel mai mare filantrop din America

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au fost desemnati cei mai mari filantropi din Statele Unite ale Americii in anul 2013, dupa ce au donat aproape un miliard de dolari in ultimul an.

Cum arata cel mai scump conac boieresc scos la vanzare in Romania

Un conac boieresc construit in 1920 si amplasat in judetul Olt este cel mai scump conac scos la vanzare in Romania, proprietarii dorind sa obtina pentru aceasta proprietate 5 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )