Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asa arata cele mai frumoase femei din istorie. Sotia unui presedinte, in acest top

Antena3 Antena3,
Asa arata cele mai frumoase femei din istorie. Sotia unui presedinte, in acest top

Cele mai frumoase femei din istorie nu sunt nominalizate doar in baza aspectului fizic atragator, ci si al aportului pe care l-au avut in societate in epoca lor. Site-ul ranker. com si publicatia Ask Men au. continuă pe Antena3

Cele mai rele femei din istorie, a caror cruzime a depasit orice imaginatie

Cele mai rele femei din istorie. De-a lungul timpului, omenirea a fost ingrozita de faptele unor femei a caror cruzime depaseste orice imaginatie.

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri.

Cele mai pline birouri din ultimii 6 ani: rata de neocupare a scazut la 13,3%, chiriile in crestere in T4

Tranzactiile de inchiriere cu spatii de birouri au fost in crestere anul trecut, suprafata totala intermidiata inregistrand o majorare de circa 40%, ceea ce a dus rata de neocupare din piata la cel mai scazut nivel din ultimii 6 ani, arata un raport al.

Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp

O ierarhizare cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp contine intotdeauna o doza de subiectivism. Noroc cu internetul, care impaca destule gusturi.

Cele mai bune restaurante din Iasi. Unde puteti manca in capitala Moldovei in functie de preferintele culinare

Cele mai bune restaurante din Iasi. in capitala Moldovei s-au deschis in ultimii ani o multime de restaurante, ai caror administratori se straduiesc sa acopere gusturi culinare diverse.

Angelina Jolie si Bill Gates, cele mai admirate personalitati din lume. Cine completeaza topul

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Cum s-au desfasurat cele mai dubioase privatizari din Bistrita-Nasaud - Mopan si CPL

Pagubele uriase pe care le-au generat prin privatizare unele dintre cele mai importante fabrici comuniste incep sa atraga atentia inclusiv a DNA. Printre unitatile de productie din Bistrita-Nasaud care ar fi pe lista privatizarilor dubioase se afla Mopanul, fosta fabrica de paine a judetului, dar si fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului.

Un Joben romanesc printre cele mai cool baruri din lume. Pub-ul este laudat pana si de englezi in DailyMail

Localul clujean Joben Bistro, creat in urma cu un an in stilul steampunk, atrage atentia strainilor. Site-ul boredpanda. com il plaseaza intr-un top al celor mai bune baruri din lume alaturi de localuri din New York, Africa de Sud si Japonia, iar architecturendesign. net il plaseaza pe locul 3 intr-un clasament al celor 24 de baruri unde ai putea sa bei ceva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )