Libnet.ro
UNICEF

06:45

Asa faci cea mai buna ciorba de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

Antena3 Antena3,
Asa faci cea mai buna ciorba de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

Bogatainlegume,usorde preparat,dreasacu ou, esteciorbaidealadefacutintimpulsaptamanii. Ciorba de. continuă pe Antena3

Nici Merkel nu se astepta la asa ceva: Cei mai multi migranti care au ajuns anul trecut in Germania nu sunt sirieni, ci... ROMANI! (FOTO)

Cifre suprinzatoare privind migrantii care au ajuns anul trecut in cea mai importanta tara din UE. Romania a fost, in 2017, tara care a trimis cel mai mare numar de migranti in Germania, devansand inclusiv.

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca peste 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu cea mai grava foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu foametea. ONU face apel la coalitia militara condusa de Arabia Saudita sa opreasca atacurile aeriene care fac victime in randurile civililor si contribuie la ceea ce acestia numesc ,,cea mai grava foamete din lume din ultimii 100 de ani, relateaza BBC.

Ospetele epice ale voievozilor medievali: monarhii care si-au macelarit oaspetii si cea mai mare petrecere data pentru turci

Oaspetii voievodului Vasile Lupu aveau parte de un tratament de lux, la petrecerile date de Matei Basarab nimeni nu avea voie sa refuze bautura, ospetele date de Tepes si Lapusneanu se sfarseau adesea tragic, insa un principe din Ardeal a dat cea mai mare petrecere din istorie.

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

Regretul unui roman centenar: inainte era lumea mai buna, acum e doar pe interes

La 101 ani si jumatate, mos Ion Ceapa, veteran de razboi, este cel mai batran om din comuna Cumpana, judetul Constanta. Cand a facut suta, la 30 martie 2017, localitatea l-a sarbatorit cu surle si trambite, de le-a auzit si el, asa beteag de urechi cum e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )