Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nici Merkel nu se astepta la asa ceva: Cei mai multi migranti care au ajuns anul trecut in Germania nu sunt sirieni, ci... ROMANI! (FOTO)

B1 B1,
Nici Merkel nu se astepta la asa ceva: Cei mai multi migranti care au ajuns anul trecut in Germania nu sunt sirieni, ci... ROMANI! (FOTO)

Cifre suprinzatoare privind migrantii care au ajuns anul trecut in cea mai importanta tara din UE. Romania a fost, in 2017, tara care a trimis cel mai mare numar de migranti in Germania, devansand inclusiv. continuă pe B1

Cei mai multi migranti care au ajuns in Germania in 2017 sunt de origine romana

Migratia neta din Germania in 2017, insemnand diferenta imigranti si emigranti, a scazut pana la 416. 000, conform Biroului Federal de Statistici Destatis), iar Romania a fost tara care a trimis cei mai multi migranti 73. 000, scrie Deutsche Welle.

FOTO Lectii prin Skype cu unul dintre cei mai buni profesori de chitara din lume.in Romania sunt foarte multi copii deosebit de talentati, in multe domenii

Alexandru Mare, un pusti talentat de doar 14 ani, din Cluj, ia lectii de chitara clasica prin Skype de la Denis Azabagic, unul dintre cei mai apreciati dascali de chitara clasica de pe glob.

Cum a ratat eliberarea conditionata unul dintre cei mai influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste: Executarea integrala a pedepsei este regula

Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, considerat unul dintre cei mai puternici si influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste, ajuns la inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, a fost la un pas de a fi eliberat conditionat. Sentinta prin care a fost dispusa eliberarea a fost, insa, anulata in urma unei contestatii a procurorilor DNA.

Un barbat a fost injunghiat din greseala de prietena sa! Cum este posibil asa ceva

Un grup de prieteni a decis sa mearga la un eveniment de Halloween, Nashville Nightmare in Madison, Tennessee unde eraau mai multe case bantuite si oameni cotmati special pentru a speria.

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din.

FOTO Ce fac oamenii pentru cei mai buni prieteni: o lista de dorinte pentru Finn, un caine bolnav de cancer in faza terminala

Cand Finn a fost diagnosticat cu o forma de cancer in mai, stapana sa, Cynthia, a vrut sa se asigure ca ultimele sale saptamani de viata vor fi cele mai frumoase.

O romanca, inclusa in top 50 cei mai buni profesori din lume, si-a dat demisia si a plecat din Romania. Ce a convins-o sa ia aceasta decizie

Romanca Manuela Prajea, profesoara de matematica, inclusa in topul celor mai buni din lume, a luat decizia de a pleca din Romania si a se muta in America. Profesoara preda pana acum doua luni la.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )