Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa a inceput povestea de iubire dintre si . Totul s-a petrecut de la o rochie rosie si o replica pe masura

B1 B1,
Asa a inceput povestea de iubire dintre si . Totul s-a petrecut de la o rochie rosie si o replica pe masura

Si traiesc o frumoasa poveste de iubire si au impreuna doua fetite adorabile, pe Victoria si Iris, pe care le cresc cum stiu ei mai frumos. inainte sa fie iubiti, au fost colegi. continuă pe B1

Cum a luat nastere, de fapt, povestea de iubire dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. Asa a reusit fostul lider PSD sa-i atraga atentia!

Liviu Dragnea este unul dintre politicienii din Romania care amesteca afacerile cu placerea. Fostul lider PSD a avut mai multe povesti de iubire cu angajatele sale, pe care le-a angajat drept asistente personale. S-a aflat cum a luat nastere idila dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase Prima pe lista este numeni alta decat Catalina Stefanescu.

Povestea de iubire dintre Joseph Finnes si Maria Dolores Dieguez: Faima este lucrul care-mi place cel mai putin la el

Starul serialului The Handmaids Tale a ales sa duca o viata departe de Hollywood, traind o frumoasa poveste de iubire cu o spanioloaica. Parca mai ieri il vedeam in Shakespeare in Love, pelicula care l-a transformat intr-un sex simbol in 1998.

Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Regele naiului are o sotie cu 44 de ani mai tanara

Iubirea nu tine cont de varsta, de distanta, de etnie, de culoarea pielii! Asta o demonstreaza si Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Maestrul de la nai se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Sunt fericiti, traiesc o dragoste cum multi si-ar dori!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )