Libnet.ro
UNICEF

20:45

Asa am trait Danemarca - Romania la tineret. Debut de cosmar pentru tricolori!

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Danemarca - Romania la tineret. Debut de cosmar pentru tricolori!

Nationala de tineret a Romaniei, semifinalista la editia din acest an a Campionatului European, a inceput o noua aventura continentala de calificare la turneul final din 2021. continuă pe Online Sport

Pariati pe Danemarca - Romania la tineret

Nationala de tineret a Romaniei incepe o noua campanie de calificare dupa cel mai bun rezultat din istorie. Vedeti aici cotele tricolorilor la meciul cu Danemarca de marti seara.

Cosmar pentru o familie de romani din Spania! Bebelusul lor a inghitit o pastila de ecstasy gasita intr-un parc

Cosmar dupa cosmar pentru o familie de romani din Spania. Bebelusul lor de 11 luni a inghitit o pastila dintr-un drog foarte puternic, gasita pe jos la locul de joaca. Dupa socul de a-si vedea copilul la un.

Situatie de cosmar pentru o tanara chiar in ziua nuntii. Cum a venit soacra imbracata la eveniment. Toti invitatii s-au uitat doar la ea

Situatie de cosmar pentru o tanara chiar in ziua nuntii. Soacra a venit la nunta fiului ei imbracata in rochie de mireasa. Amy, tanara mireasa, a marturisit ca in ciuda incidentului nu a.

Momente de cosmar pentru o tanara din Curtea de Arges! A fost batuta si violata de un cioban, in timp ce mergea spre munca

Clipe de cosmar pentru o tanara de 29 de ani din Curtea de Arges. Femeia a fost batuta si violata de un cioban, in timp ce se indrepta spre locul de munca. Imediat dupa ce a comis agresiunea, barbatul a.

Euro 2021, preliminarii: Danemarca - Romania (19:30) Un nou inceput pentru tricolorii mici - Radoi: Trebuie sa lasam deoparte ce a fost in vara

Dupa ce a ajuns in semifinalele Euro 2019 si si-a asigurat prezenta la JO 2020, Romania U21 incepe astazi o noua aventura. Mirel Radoi aliniaza la linia de start o noua generatie si spune ca trebuie lasat in urma ce s-a intamplat in aceasta vara, pentru ca jucatorii sa nu resimta presiunea. Primul test din preliminariile pentru Euro 2021 este reprezentat de Danemarca. Meciul se disputa pe Norjyske Arena din Aalborg si va fi transmis in direct la Pro X, de la ora 19:30.

DELOITTE ROMANIA: Noi prevederi fiscale pentru grupurile de companii

Legislatia privind consolidarea fiscala la impozitul pe profit pentru companiile din acelasi grup, tema aflata pe agenda de discutii dintre mediul de afaceri si Ministerul Finantelor Publice de cativa ani, a fost conturata intr-un proiect de Ordonanta publicat recent.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )