Libnet.ro
UNICEF

23:45

Momente de cosmar pentru o tanara din Curtea de Arges! A fost batuta si violata de un cioban, in timp ce mergea spre munca

Antena3 Antena3,
Momente de cosmar pentru o tanara din Curtea de Arges! A fost batuta si violata de un cioban, in timp ce mergea spre munca

Clipe de cosmar pentru o tanara de 29 de ani din Curtea de Arges. Femeia a fost batuta si violata de un cioban, in timp ce se indrepta spre locul de munca. Imediat dupa ce a comis agresiunea, barbatul a. continuă pe Antena3

Situatie de cosmar pentru o tanara chiar in ziua nuntii. Cum a venit soacra imbracata la eveniment. Toti invitatii s-au uitat doar la ea

Situatie de cosmar pentru o tanara chiar in ziua nuntii. Soacra a venit la nunta fiului ei imbracata in rochie de mireasa. Amy, tanara mireasa, a marturisit ca in ciuda incidentului nu a.

Cosmar pentru o familie de romani din Spania! Bebelusul lor a inghitit o pastila de ecstasy gasita intr-un parc

Cosmar dupa cosmar pentru o familie de romani din Spania. Bebelusul lor de 11 luni a inghitit o pastila dintr-un drog foarte puternic, gasita pe jos la locul de joaca. Dupa socul de a-si vedea copilul la un.

Denisa, o tanara din Suceava, a disparut din Londra de trei saptamani. Mama ei, apel disperat: Va rog sa ma ajutati sa imi gasesc fata

Denisa, o tanara din Vatra-Dornei, Suceava, in varsta de 21 de ani, a disparut de trei saptamani din Londra, Tanara, care locuieste acolo cu sotul sau, de origine albaneza, nu a mai putut fi.

Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in caz.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru si sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru, sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, castigatoare a US Open, le-a multumit pentru sustinere fanilor romani, prin intermediul unui post de televiziune al comunitatii romane din New York.

PSD cauta solutii pentru iesirea din criza politica

Liderii PSD au programat, pentru astazi, o noua sedinta a Comitetului Executiv National, din cauza situatiei privind guvernarea. Surse din cadrul CEx sustin ca vor fi dezbatute mai multe solutii pentru deblocarea activitatii Executivului, in urma deciziei presedintelui Klaus Iohannis de respingere a numirii ministrilor interimari pentru posturile ramase vacante din cauza iesirii de la Guvernare a partenerilor din ALDE.

MAE, nou avertisment pentru romanii din afara granitelor! Risc maxim de declansare a incendiilor! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Portugheza ca Institutului pentru Mare si Atmosfera IPMA) a anuntat ca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )