Libnet.ro
UNICEF

15:15

Asa am trait Djurgardens - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Djurgardens - CFR Cluj

Joi seara, de la 20:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Djurgardens - CFR Cluj din turul 3 preliminar al Europa League. continuă pe Online Sport

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League

Campioana Romaniei a invins-o in deplasare pe Djurgardens IF din Suedia, cu 1-0, intr-un meci disputat joi seara in turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: CFR Cluj si-a aflat adversara din play-off-ul preliminariilor

Echipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, jEchipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, joi, in play-off-ul Europa League, faza in care se va intalni cu CFR Cluj, dupa ce echipa lui Dan Petrescu s-a impus, scor 1-0, impotriva suedezilor de la Djurgarden. oi, in play-off-ul Europa League, faza in care va intalni castigatoarea confruntarii dintre CFR Cluj si Djurgarden.

CFR Cluj, meci perfect si calificare inplayoff-ul Europa League! Cu cine se bat ardeleniipentru intrarea in grupe

Campioana Romaniei, CFR Cluj, s-a calificat, joi, in play-off-ul Ligii Europa, dupa un meci perfect din punct de vedere tactic, 1-0 pe terenul suedezilor de la Djurgarden.

Europa League: CFR Cluj s-a calificat in play-off (1-0 vs Djurgarden) FCSB a fost eliminata (0-2 vs Slovan Liberec)

CFR Cluj este singura echipa din Romania care isi continua aventura in competitiile europene. Echipa antrenata de Dan Petrescu s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a castigat, in deplasare, partida disputata impotriva campioanei Suediei 1-0 cu Djurgarden). Tot joi, echipa improvizata a celor de la FCSB nu a putut sa obtina o calificare miraculoasa impotriva modestei Slovan Liberec 0-2).

La un meci distanta de play-off: FCSB, varianta Misiune imposibila CFR Cluj si nemultumirea lui Dan Petrescu

Singurele echipe romanesti ramase in competitiile europene, CFR Cluj si FCSB, joaca joi, pentru calificarea in play-off si pentru a continua lupta de accedere in grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu va evolua impotriva echipei suedeze Djurgarden, ora 20:00, iar de cealalta parte FCSB va infrunta pe Liberec, din Cehia, ora 20:30 ambele vor fi Livescore pe HotNews. ro).

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

CFR Cluj tine Romania in Europa League. Ardelenii s-au calificat in play-off

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa ce i-a invins pe suedezii de la Djurgaarden.

Dan Petrescu inaintea confruntarii cu Djurgardens: Trebuie sa facem un meci perfect

Pe CFR Cluj o asteapta, joi seara, un duel dificil in deplasare cu echipa suedeza Djurgardens, in turul 3 preliminar al Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )