Libnet.ro
UNICEF

13:31

CFR Cluj tine Romania in Europa League. Ardelenii s-au calificat in play-off

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj tine Romania in Europa League. Ardelenii s-au calificat in play-off

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa ce i-a invins pe suedezii de la Djurgaarden. continuă pe România Liberă

CFR Cluj, meci perfect si calificare inplayoff-ul Europa League! Cu cine se bat ardeleniipentru intrarea in grupe

Campioana Romaniei, CFR Cluj, s-a calificat, joi, in play-off-ul Ligii Europa, dupa un meci perfect din punct de vedere tactic, 1-0 pe terenul suedezilor de la Djurgarden.

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

Europa League: CFR Cluj si-a aflat adversara din play-off-ul preliminariilor

Echipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, jEchipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, joi, in play-off-ul Europa League, faza in care se va intalni cu CFR Cluj, dupa ce echipa lui Dan Petrescu s-a impus, scor 1-0, impotriva suedezilor de la Djurgarden. oi, in play-off-ul Europa League, faza in care va intalni castigatoarea confruntarii dintre CFR Cluj si Djurgarden.

Europa League: CFR Cluj s-a calificat in play-off (1-0 vs Djurgarden) FCSB a fost eliminata (0-2 vs Slovan Liberec)

CFR Cluj este singura echipa din Romania care isi continua aventura in competitiile europene. Echipa antrenata de Dan Petrescu s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a castigat, in deplasare, partida disputata impotriva campioanei Suediei 1-0 cu Djurgarden). Tot joi, echipa improvizata a celor de la FCSB nu a putut sa obtina o calificare miraculoasa impotriva modestei Slovan Liberec 0-2).

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League

Campioana Romaniei a invins-o in deplasare pe Djurgardens IF din Suedia, cu 1-0, intr-un meci disputat joi seara in turul 3 preliminar al Europa League.

Asa am trait Djurgardens - CFR Cluj

Joi seara, de la 20:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Djurgardens - CFR Cluj din turul 3 preliminar al Europa League.

La un meci distanta de play-off: FCSB, varianta Misiune imposibila CFR Cluj si nemultumirea lui Dan Petrescu

Singurele echipe romanesti ramase in competitiile europene, CFR Cluj si FCSB, joaca joi, pentru calificarea in play-off si pentru a continua lupta de accedere in grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu va evolua impotriva echipei suedeze Djurgarden, ora 20:00, iar de cealalta parte FCSB va infrunta pe Liberec, din Cehia, ora 20:30 ambele vor fi Livescore pe HotNews. ro).

Dinamo transfera un dublu castigator de Europa League! Fotbalistul care a fost cotat la 14 milioane de euro e deja in Romania

Dinamo a castigat primul meci din acest sezon, scor 3-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias. Iar noii investitori spanioli au planuri foarte mari. Au realizat deja foarte multe transferuri si vor sa ii ofere lui Cosmin Contra un lot care sa lupte la titlu inca din acest sezon. Dar marea lovitura este .

FCSB Slovan Liberec 0-2, in turul 3 preliminar din Europa League! FCSB este eliminata din Europa

UPDATE, ora 22:24 Echipa improvizata a celor de la FCSB nu a facut fata in duelul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar din Europa League. Cehii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate in partea secunda de Yusuf si Rabusic, si merg in faza play-off. in timp ce FCSB este eliminata din nou .

FCSB a adunat 15 jucatori valizi - Meciul cu Slovan Liberec din Europa League se va juca

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, joi, ca FCSB a trimis o lista cu 15 jucatori la UEFA, astfel ca meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joaca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )