Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka. continuă pe Online Sport

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka.

Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Jucatoarea americana Jennifer Brady a furnizat surpriza, joi, in sferturile de finala de la Dubai, turneu de 2. 9 de milioane dolari.

WTA Dubai: inca o favorita paraseste competitia - Garbine Muguruza, invinsa in sferturi

Jennifer Brady a mai facut o victima importanta la Dubai, americanca trecand in trei seturi, scor 6-75), 6-3, 6-4, de Garbine Muguruza favorita numarul 9). Jennifer locul 52 in lume) s-a calificat in semifinale, acolo unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka.

Simona Halep continua parcursul excelent in Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a eliminat-o, in trei seturi, Arina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )