Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep continua parcursul excelent in Dubai

Antena3 Antena3,
Simona Halep continua parcursul excelent in Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a eliminat-o, in trei seturi, Arina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai. continuă pe Antena3

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Jucatoarea americana Jennifer Brady a furnizat surpriza, joi, in sferturile de finala de la Dubai, turneu de 2. 9 de milioane dolari.

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dotat cu.

Simona Halep a starnit hohote de ras la Dubai, dupa victoria cu Ons Jabeur

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o in trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6 9-7 in tie-break), la turneul de la Dubai si s-a calificat in sferturile turneului.

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka.

Surprizele continua la Dubai! Stim pe cine va infrunta Simona Halep in semifinale, daca trece de Sabalenka

Turneul de la Dubai are parte de surprize pe banda rulanta. Garbine Muguruza, a noua favorita a tabloului, s-a oprit, joi, in sferturile intrecerii de categorie Premier, ratand accesul in semifinala ce va fi completata de invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka.

Cine transmite la tv meciul de tenis Simona Halep Ons Jabeur. Cand se joaca partida de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cine transmite la tv meciul .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )