Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa am trait Simona Halep - Kristina Mladenovic in Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Kristina Mladenovic in Fed Cup

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, a deschis confruntarea cu Franta contra Kristinei Mladenovic, jucatore impotriva careia are palmares negativ. continuă pe Online Sport

Halep deschide balul Fed Cup: S-a stabilit ordinea meciurilor cu Franta! Cum va arata programul din weekend

Simona Halep 2 WTA) si Mihaela Buzarnescu 30 WTA) sunt cele doua sportive pe care se va baza Florin Segarceanu, la simplu, sambata.

Romania 1-0 Franta in semifinalele Fed Cup: Simona Halep o invinge fara problemele pe Mladenovic in primul meci al confruntarii

Romania de debutat cu dreptul in disputa cu Franta din semifinalele Fed Cup! Simona Halep si-a respectat statul de favorita si s-a impus fara emotii impotriva Kristinei Mladenovic. Dupa un meci de o ora s.

Cahill, mesaj superb in limba romana pentru Halep Co inainte de duelul cu Franta din Fed Cup: Nu exista o onoare mai mare pentru un jucator de tenis

Darren Cahill este roman pentru un weekend! Fostul antrenor al Simonei Halep a ramas atasat de tara noastra, astfel ca in acest weekend este si el unul dintre oamenii care-si indreapta atentia catre.

Romania vibreaza cu ochii spre Franta: S-a decis cine va juca alaturi de Halep, sambata, in semifinala de Fed Cup

Capitanul-nejucator, Florin Segarceanu, a anuntat cine va fi a doua racheta tricolora in meciurile care se vor juca, sambata, la Rouen.

Kristina Mladenovic, dupa ce a pierdut in fata Simonei Halep: E dificil pentru mine sa accept un scor ca acesta

Kristina Mladenovic a fost invinsa acasa de Simona Halep, in primul meci din semifinalele Fed Cup, in doua seturi, scor 3-6, 1-6, dupa o ora si 40 de minute de joc. La finalul partidei, jucatoarea din Franta a recunoscut ca fostul lider mondial a fost mai buna si ca a meritat sa castige.

FED Cup. Romania conduce Franta, dupa victoria Simonei Halep

Romania conduce Franta cu 1-0, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Simona Halep, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, sambata, intr-un meci jucat in Kindarena di.

Julien Benneteau: Mladenovic are o sansa s-o invinga pe Simona Halep. Este cea mai buna optiune a noastra la acest meci

Kristina Mladenovic a fost preferata lui Alize Cornet pentru ca ofera mai multe sanse de a bate o jucatoare precum Simona Halep, nr. 2 mondial, in prima partida de simplu a semifinalei de la Rouen, a afirmat Julien Benneteau, capitanul-nejucator al echipei Frantei de Fed Cup.

LIVE Fed Cup, Franta - Romania: Simona Halep joaca acum impotriva Kristinei Mladenovic

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, deschide confruntarea cu Franta contra Kristinei Mladenovic, jucatore impotriva careia are palmares negativ.

Start perfect in Fed Cup! Simona Halep aduce primul punct contra Frantei

Romania conduce Franta la Rouen dupa primul meci de simplu al semifinalei Fed Cup, o partida pe care Simona Halep a castigat-o in fata Kristinei Mladenovic dupa doua seturi, scor 6-3, 6-1.

LIVE Fed Cup, Franta - Romania: Simona Halep joaca in primul meci (15:00)

Simona Halep, lidera echipei Romaniei, deschide confruntarea cu Franta contra Kristinei Mladenovic, jucatore impotriva careia are palmares negativ.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )