Libnet.ro
UNICEF

09:00

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Eastbourne

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Eastbourne

Simona Halep a revenit pe teren, miercuri, pentru continuarea partidei cu Ying-Ying Duan din China, meci din turul 2 al turneului de la Eastbourne. continuă pe Online Sport

Adversara surpriza pentru Simona Halep la Eastbourne

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la turneul de la Eastbourne, si-a aflat, luni dupa-amiaza, adversara pe care o va intalni in turul secund.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Eastbourne (13:00)

Simona Halep sustine, marti incepand cu ora 13:00, primul meci dupa finala pierduta la Roland Garros impotriva unei chinezoaice in turul secund la Eastbourne, turneu pe iarba pregatitor pentru Wimbledon.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Eastbourne. Meciul reprogramat miercuri din cauza ploii (13:00)

Simona Halep ar fi trebuit sa sustina, marti incepand cu ora 13:00, primul meci dupa finala pierduta la Roland Garros impotriva unei chinezoaice in turul secund la Eastbourne, turneu pe iarba pregatitor pentru Wimbledon. Partida a fost suspendata din cauza ploii dupa numai trei game-uri si exista sanse ca meciul sa fie reprogramat pentru ziua de miercuri.

Probleme pentru Simona Halep la Eastbourne. Ce se intampla in aceste momente cu meciul romancei

Probleme la Eastbourne, acolo unde meciul Simonei Halep a fost intrerupt de ploaie, potrivit DigiSport. Romanca joaca cu Ying-Ying Duan, fiind prima sa aparitie dupa finala pierduta la Roland.

Simona Halep intra in turul 2 la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep revine in circuit la turneul pe iarba de la Eastbourne si va juca direct in turul secund.

WTA Eastbourne: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor evolua marti

Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor juca marti in turul al doilea din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne pe iarba). Meciul dintre Simona Halep si Ying-Ying Duan va fi primul de pe terenul 1 si va incepe la ora 13. 00 ora Romaniei).

Simona Halep revine in scena. S-a stabilit ora primului meci al jucatoarei noastre de la turneul de la Eastbourne

Simona Halep va juca direct in turul al doilea al turneului de la Eastbourne, ea urmand sa o intalneasca pe chinezoaica Yiang Duan.

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca, pentru prima oara, in turneul de la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ajuns in turul secund al turneului de la Eastbourne, din Marea Britanie, dotat cu premii de aproape 754. 000 de dolari. Astfel, numarul doi WTA va juca cu invingatoarea meciului dintre Christina McHale si o sportiva venita din calificari.

Simona Halep revine in scena. Cand va fi primul meci in turneul de la Eastbourne

Simona Halep va juca direct in turul al doilea al turneului de la Eastbournesi o va intalni pe chinezoaica Yiang Duan, potrivit adevarul. ro. Meciul Simonei va fi primul pe terenul principal,.

Drum dificil catre locul 1 WTA. Simona Halep si-a aflat posibilele adversare care ii pot iesi in cale la Eastbourne

Simona Halep va participa saptamana viitoare la turneul de la Eastbourne, desfasurat pe iarba, ultimul inainte de Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )