Libnet.ro
UNICEF

16:01

Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

De la 19:15 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, meci din turul 2 preliminar al Europa League. In tur a fost 0-0 dupa un meci dominat autoritar de olteni. continuă pe Online Sport

Chindia Targoviste pierde alte trei puncte, la Universitatea Craiova, in Liga I

Chindia Targoviste a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, de Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a treia a Ligii I.

CSU Craiova - Honved: Nebunie in Banie! Universitatea se califica la loviturile de la 11 metri, dupa un meci in care arbitrul de centru a fost grav ranit

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al treilea preliminar al Ligii Europa, dupa ce a trecut, joi, pe teren propriu, dupa executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta.

CSU Craiova, in turul trei preliminar (3-1 cu Honved la loviturile de departajare) Pigliacelli a aparat trei penalty-uri. Meciul, intrerupt dupa ce o petarda a explodat langa arbitru

CSU Craiova s-a calificat in turul trei preliminar al Europa League, dupa ce a trecut de Honved Budapesta, scor 3-1 la loviturile de departajare 0-0 dupa 120 de minute, ca in tur). Meciul a fost intrerupt timp de jumatate de ora, dupa ce o petarda a explodat in apropierea arbitrului Arnold Hunter si acesta a fost lovit in cap cu un obiect cel mai probabil o bricheta). Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul oltenilor aparand trei penalty-uri.

Incidente la CSU Craiova vs Honved: Arbitrul a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui, la meciul CSU Craiova - Honved Budapesta, din Europa League.

Incidente grave la meciul Craiovei din Europa League: Arbitrul a fost lovit in cap cu un obiect aruncat din peluza galeriei oltenilor

Noi incidente socante care nu fac cinste fotbalului romanesc! Arbitrul meciului CSU Craiova - Honved Budapesta a fost lovit cu un obiect aruncat din peluza fanilor olteni si nu a mai putut continua meciul.

Craiova se califica la 11 metri in fata lui Honved cu trei penalty-uri aparate de Pigliacelli. Arbitrul lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna!

Meci cu peripetii, joi seara, la Craiova intre Universitatea si Honved Budapesta, echipe care au ajuns in prelungiri dupa 0-0 in 180 de minute si apoi la loviturile de departajare unde oltenii s-au impus cu 3-1.

Corneliu Papura asteapta golurile echipei sale la returul cu Honved

Universitatea Craiova a ratat cat pentru un sezon intreg in meciul tur cu Honved Budapesta din turul 2 preliminar al Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )