Libnet.ro
UNICEF

22:15

ASALT ASUPRA CAPITOLIULUI: 170 de dosare penale deschise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASALT ASUPRA CAPITOLIULUI: 170 de dosare penale deschise

Peste 170 de simpatizanti ai presedintelui Donald Trump care au participat saptamana trecuta la asaltul asupra Capitoliului la Washington au dosare penale, numarul lor urmand sa ajunga probabil la cateva sute, a declarat ieri un procuror, care a vorbit despre o investigatie de o amploare fara precedent in istoria FBI-ului. continuă pe Ziarul Bursa

IN URMA ASALTULUI ASUPRA CAPITOLIULUI: 170 de dosare penale au fost deschise

Peste 170 de simpatizanti ai presedintelui Donald Trump care au participat saptamana trecuta la asaltul asupra Capitoliului la Washington au dosare penale, numarul lor urmand sa ajunga probabil la cateva sute, a declarat ieri un procuror, care a vorbit despre o investigatie de o amploare fara precedent in istoria FBI-ului.

170 de dosare penale au fost deschise in urma asaltului de la Capitoliu, iar numarul inculpatilor ar putea ajunge cateva sute

In urma asalatului de la Capitoliul din Washington, din cursul saptamanii trecute, peste 170 de simpatizanti ai lui Donald Trump s-au ales cu dosare penale. Totusi, numarul total al inculpatilor ar putea ajunge.

Chuck Norris a negat public ca ar fi luat parte la asaltul asupra Capitoliului: Nu am fost eu, nu am fost acolo

Celebrul actor Chuck Norris a dezmintit public ca ar fi participat la asaltul de la Capitoliu, din data de 6 ianuarie, dupa ce pe retelele de socializare au aparut fotografii cu o persoana care seamana izbitor cu el si care s-a aflat in mijlocul violentelor din Washington. Fotografia s-a viralizat pe Twitter.

Chuck Norris, nevoit sa nege ca a participat la asaltul asupra Capitoliului Fotografia care s-a viralizat pe social media

Actorul american Chuck Norris s-a vazut nevoit sa declare marti ca nu a facut parte din multimea care a luat cu asalt Capitoliul din Washington saptamana trecuta, dupa ce pe retelele sociale a aparut o fotografie cu un barbat care semana izbitor de bine cu el, relateaza The Guardian, potrivit Agerpres.

Asaltul asupra Capitoliului: Un al doilea politist a murit in urma unui aparent suicid

Un ofiter al Politiei Capitoliului care a fost de serviciu in timpul revoltei mortale din capitala americana de miercurea trecuta a murit sambata in urma unei aparente sinucideri, potrivit mai multor surse citate de The Daily Beast.

DE LA CINCI NEVESTE, LA DOUA DOSARE PENALE Tariceanu, pus sub acuzare pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie, prin intermediul Parchetului General, a solicitat, ieri, presedintelui Klaus Iohannis sa aprobe cererea de efectuare a urmaririi penale intr-un dosar de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu si in care Senatul a votat in iunie 2019 impotriva ridicarii imunitatii. Ulterior, au fost efectuate acte de urmarire penala cu privire la fapte si alte persoane, intre care un om de afaceri trimis in judecata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )