Libnet.ro
UNICEF

14:00

ASE si Politehnica Bucuresti au anuntat suspendarea cursurilor

Antena3 Antena3,
ASE si Politehnica Bucuresti au anuntat suspendarea cursurilor

Academia de Studii Economice Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti au anuntat ca suspenda cursurile incepand de joi, 12 martie. continuă pe Antena3

ASE si Politehnica Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice si Politehnica Bucuresti anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de persoane conferinte, mese.

Universitatea din Bucuresti a anuntat suspendarea cursurilor pana pe 29 martie

Consiliul de administratie al Universitatii din Bucuresti a decis suspendarea cursurilor, cu posibilitatea ca activitatea sa se desfasoare online.

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

Un primar dintr-o comuna olteana solicita suspendarea cursurilor din cauza Covid-19: La inceput plecau, n-aveau nicio treaba, si pe la primarie au venit

Intr-o comuna din Olt aproape 30 de persoane sunt izolate la domiciliu, dupa ce s-au intors din Italia de frica noului coronavirus. Primarul a propus suspendarea cursurilor.

PENTRU A PREVENI RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI CNE solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani

Consiliul National al Elevilor solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani pentru a preveni raspandirea coronavirusului si afirma ca autoritatile publice locale trebuie sa respecte legea privind dotarea scolilor cu materiale igienico-sanitare nu doar in situatii de criza, ci permanent.

Organizatiile studentilor cer suspendarea cursurilor in Romania. Universitatea Bucuresti nu va intrerupe cursurile. Mircea Cartarescu: Greseste grav

Organizatiile studentesti solicita intreruperea cursurilor tuturor universitatilor din Romania si gasirea de solutii ca acestea sa se desfasoare online. Luni, 9 martie, Universitatea Bucuresti a decis ca activitatea didactica sa continue, insa scriitorul si profesorul Mircea Cartarescu considera ca hotararea este gresita.

Marcel Vela a anuntat suspendarea transportului rutier si feroviar din si spre Italia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, la MAI, masurile dupa sedinta Consiliului Special pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )