Libnet.ro
UNICEF

17:45

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Playtech Playtech,
Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in . continuă pe Playtech

Universitatea din Bucuresti a anuntat suspendarea cursurilor pana pe 29 martie

Consiliul de administratie al Universitatii din Bucuresti a decis suspendarea cursurilor, cu posibilitatea ca activitatea sa se desfasoare online.

Universitatea din Alba Iulia a decis suspendarea cursurilor pana in 22 martie

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia isi suspenda cursurile in perioada 11-22 martie 2020, ca o masura de prevenire a imbolnavirilor cu noul coronavirus.

ASE si Politehnica Bucuresti au anuntat suspendarea cursurilor

Academia de Studii Economice Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti au anuntat ca suspenda cursurile incepand de joi, 12 martie.

Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

Consiliul de Administratia al Universitatii Bucuresti a votat miercuri, 11 martie, suspendarea activ.

ULTIMA ORA! Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile, in perioada11-29 martie si continua activitatea online, din cauza noului coronavirus. Decizia a fost luata miercuri, in Consiliul de Administratie al.

Rectorii universitatilor din Bucuresti cer autoritatilor sa clarifice oportunitatea suspendarii cursurilor

Rectorii de la sapte universitati din Bucuresti au solicitat Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si Ministerului Educatiei sa clarifice posibilitatea de suspendare a cursurilor in insitutiile de invatamant superior din Capitala, in contextul numarului mare de infectii cu coronavirus in tara noastra.

Un primar dintr-o comuna olteana solicita suspendarea cursurilor din cauza Covid-19: La inceput plecau, n-aveau nicio treaba, si pe la primarie au venit

Intr-o comuna din Olt aproape 30 de persoane sunt izolate la domiciliu, dupa ce s-au intors din Italia de frica noului coronavirus. Primarul a propus suspendarea cursurilor.

PENTRU A PREVENI RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI CNE solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani

Consiliul National al Elevilor solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani pentru a preveni raspandirea coronavirusului si afirma ca autoritatile publice locale trebuie sa respecte legea privind dotarea scolilor cu materiale igienico-sanitare nu doar in situatii de criza, ci permanent.

BREAKING NEWS. Universitatile din Bucuresti se inchid

Conducerea Universitatii din Bucuresti a decis, astazi, in urma unui vot, suspendarea cursurilor.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )