Libnet.ro
UNICEF

23:00

Asezarea umana preistorica aflata la cea mai mare altitudine din lume a fost descoperita in Muntii Anzi

Adevărul Adevărul,
Asezarea umana preistorica aflata la cea mai mare altitudine din lume a fost descoperita in Muntii Anzi

Oamenii traiau la altitudini de aproape 4. 500 de metri in Anzii peruani in urma cu peste 12. 000 de ani, cu aproape un mileniu mai devreme decat au crezut anterior oamenii de stiinta, potrivit unui studiu publicat joi in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Cea mai mare pata solara, vizibila cu ochiul liber pe suprafata Soarelui

In aceasta perioada, oamenii pot vedea cu ochiul liber cea mai mare pata solara de pe suprafata Soarelui, din ultimii 24 de ani, informeaza washingtonpost. com, citat de Mediafax.

O eclipsa partiala de Soare va avea loc joi: Va fi vizibila in cea mai mare parte a Americii de Nord

O eclipsa partiala de Soare va avea loc joi si va fi vizibila in cea mai mare parte a Americii de Nord, cu exceptia unei parti din estul Canadei, informeaza Space. com. Eclipsa partiala de Soare - care are loc.

Pentagon: Kurzii controleaza cea mai mare parte a orasului sirian Kobane

Cea mai mare parte a orasului sirian Kobane, situat la frontiera turco-siriana, se afla sub controlul combatantilor kurzi, iar jihadistii din gruparea Stat Islamic SI) nu au inregistrat progrese pe teren in.

Decapitalizarea industriei - cea mai mare provocare pentru companii

Decapitalizarea industriei a reprezentat, in ultimii ani, cea mai mare provocare pentru companiile din tara noastra, a spus, ieri, George Stan, reprezentantul Teamnet International, in cadrul evenimentului de prezentare a clasamentului Deloitte CE Technology Fast 50 2014. Domnia sa a subliniat ca, la noi, exista o lipsa de continuitate a pietei, atat in sectorul IT, in care compania Teamnet actioneaza, cat si in alte domenii.

Ioana Petrescu: Reducerea CAS este cea mai mare scadere de taxe din Romania

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator este cea mai mare scadere de taxe din Romania, tara noastra scazand taxele concomitent cu trecerea printr-o consolidare fiscala, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Oficial american: Statul Islamic este o organizatie terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a afirmat subsecretarul.

Oficial SUA: Grupul Stat Islamic este organizatia terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a spus subsecretarul.

Williams, demolata de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare infrangere din cariera liderului WTA

Serena Williams a suferit una dintre cele mai dure infrangeri ale carierei in partida pe care a disputat-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca s-a impus, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona H .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )