Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oficial SUA: Grupul Stat Islamic este organizatia terorista care are cea mai mare finantare

Antena3 Antena3,
Oficial SUA: Grupul Stat Islamic este organizatia terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a spus subsecretarul. continuă pe Antena3

Siria: Tanara acuzata de adulter, omorata cu pietre de grupul Stat Islamic (VIDEO)

O tanara acuzata de adulter a fost omorata cu pietre de tatal sau si de membri ai grupului terorist Stat Islamic, in centrul Siriei, conform unei inregistrari video postata pe YouTube, relateaza.

Oficial american: Statul Islamic este o organizatie terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a afirmat subsecretarul.

SUA: Stat Islamic, cel mai bine finantat grup terorist

Subsecretarul american al Trezoreriei a declarat, joi, ca organizatia Stat Islamic este gruparea terorista cea mai bine finantata, pe fondul veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, relateaza AFP, conform Mediafax.

Grupul terorist Stat Islamic poate obtine 800 de milioane de dolari din vanzarea petrolului

Grupul terorist Stat Islamic, care ocupa regiuni din Irak si Siria, poate obtine 800 de milioane de dolari pe an din exploatarea petrolului, conform estimarilor companiei de consultanta IHS. Gruparea.

Teroristii de la Stat Islamic au lansat un nou atac asupra orasului sirian Kobane

Grupul terorist Stat Islamic SI) a lansat luni seara o noua ofensiva in orasul kurd sirian Kobane, dupa ce a comis doua atacuri sinucigase cu masina-capcana in nordul localitatii, a anuntat un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )