Libnet.ro
UNICEF

15:15

Se asezase la coada la un supermarket din Arad, cand ceva de-a dreptul bizar s-a intamplat in fata ei. A crezut ca nu vede bine

Antena3 Antena3,
Se asezase la coada la un supermarket din Arad, cand ceva de-a dreptul bizar s-a intamplat in fata ei. A crezut ca nu vede bine

Se afla la un supermarket din Arad, cand ceva de-a dreptul incredibil s-a intamplat in fata ei. O clienta de 38 de ani a luat-o la bataie pe vanzatoare, lovind-o de mai multe ori peste fata. Motivul? . continuă pe Antena3

Vlad din Sibiu abia se urcase in autobuzul 11, cand ceva de-a dreptul ireal s-a petrecut. Oamenii nu stiau cum sa coboare mai repede din mijlocul de transport in comun (VIDEO)

Vlad din Sibiu tocmai se urcase in autobuzul 11, care circula spre Continental, in Sibiu, cand ceva ireal s-a intamplat. Calatorii s-au plans ca e foarte cald in autobuz, ceea ce l-a enervat la culme pe.

Criminalul din Arad, care si-a decapitat victima, planuise de mai mult timp oribila crima

Criminalul de 32 de ani din Arad care a intrat peste o familie in Sanandrei si l-a decapitat pe un barbat de 44 de ani cu drujba vorbeste cu calm despre crima comisa. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el si-a.

Se afla in masina la o trecere de pietoni din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. A facut imediat o poza (FOTO)

Se afla in masina, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil pe trecerea de pietoni. A scos telefonul imediat si a facut o poza. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. Ce se intamplase? Un barbat.

Micutul lor de 7 ani incerca sa invete mai multe versete din Biblie. Cand au vazut ca nu reuseste, parintii au facut ceva de-a dreptul grotesc

Timothy si Tina Hauschultz din Manitowoc, SUA, sunt acuzati de uciderea lui Ethan Hauschultz, baietelul in varsta de 7 ani pe care il aveau in custodie, scrie Libertatea. El a murit dupa ce a fost ingropat.

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Victor l-a vazut pe escrocul italian operand intr-un spital din Bucuresti. Cand a realizat ce face, s-a ingrozit

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se.

Alerga pe un drum de munte din Colorado cand, la un moment dat, a auzit un zgomot. La scurt timp a fost atacat de o puma. Ce s-a intamplat ulterior e de necrezut

Un specialist in curse montane a fost atacat de o puma intr-un parc din statul Colorado. Barbatul a ucis animalul cu mana goala. Desi a fost ranit grav, barbatul a reusit sa supravietuiasca. Dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )