Libnet.ro
UNICEF

00:07

ASF a amanat, din nou, regulamentul pentru titluri de interes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF a amanat, din nou, regulamentul pentru titluri de interes

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amanat, din nou, votul asupra regulamentului pentru titluri de interes, prin intermediul carora Fondul Proprietatea viza listarea la Bursa din Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta.

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata instantei pentru a da explicatii in dosarul referendumului. Pe 22 aprilie va avea loc dezbaterea finala in acest dosar (VIDEO)

20 Dezbaterea finala in dosarul referendumului va avea loc pe 22 aprilie. Liviu Dragnea se afla luni din nou in fata magistratilor pentru a da explicatii in dosarul referendumului, informeaza B1 TV.

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen.

UPDATE Senatorii liberali i-au cerut demisia lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului, pentru votul in cazul lui Sova/ Scandal in Senat in privinta majoritatii necesare pentru votul in cazul lui Valcov

Grupul senatorilor liberali i-a cerut lui Calin Popescu Tariceanu, in plenul Senatului reunit, sa isi dea demisia din fruntea Senatului, afirmand ca acesta a incalcat Constitutia in cazul votului de incuviintare a arestarii preventive a lui Dan Sova. 30 Dupa lungi dezbateri, Senatul a decis ca in cazul votului pentru incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a lui Valcov sa aplice in baza articolului 173 din Regulamentul Senatului, modificat in Comisia pentru regulament si in plenul Senatului de marti, care implica majoritatea senatorilor prezenti.

Cat interes prezinta gazele din Marea Neagra pentru Gazprom? O cronologie a unor evenimente de la esecul Nabucco pana la numirea unui apropiat al rusilor ca sef OMV

Numirea lui Rainer Seele ca CEO al companiei austriece OMV ridica multe semne de intrebare, mai ales ca acesta a fost pana acum presedinte al Camerei de comert Germania- Rusia si partener de afaceri traditional al Gazprom. Seele il va inlocui pe Gerhard Roiss, o persoana despre care fostul presedinte Traian Basescu spunea, chiar in ultimele zile din mandatul sau, slava Domnului ca pleaca, deoarece South Stream e supra-sustinut de OMV. Insa, ca o ironie, pleaca un sef OMV care s-a apropiat in ultimul an foarte tare de Gazprom si vine un sef care a lucrat multi ani cu gigantul rus. De altfel, Traian Basescu a atras atentia inca septembrie 2014 ca OMV pare a lansa in politici care nu sunt in favoarea statului roman. Fostul presedinte se referea la relatiile dintre OMV si Gazprom. Vezi in text o cronologie a unor evenimente care ar putea avea legatura cu gazele din Marea Neagra, de la esecul Nabucco pana la numirea lui Seele.

Cablul energetic Romania -Turcia, din nou in faza de studiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent se face un nou studiu de fezabilitate legat de cablul energetic Romania-Turcia si ca l-a rugat pe presedintele Recep Erdogan sa mai astepte un pic pana se vor trage concluzii pentru a se gasi cele mai bune solutii in acest sens.

Se raceste din nou vremea. Ploile se transforma in LAPOVITA si NINSOARE

La nivelul Europei lucrurile nu stau deloc bine. Meteorologii au emis cod rosu de vant pentru Germania, iar precipitatiile sunt abundente de 80-100 l/mp. Vestul si Centrul Europei sunt si ele sub avertizare cod.

Darius Valcov, audiat din nou la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru audieri in dosarul de coruptie in care este implicat.

Ioana Petrescu, din nou sef in Guvern. Ce functie ocupa fostul ministru al Finantelor

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, in prezent consilier al premierului Victor Ponta, a fost desemnata de seful Guvernului la conducerea Consiliului pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de.

Deputatul PC Ion Dinita a demisionat din Parlament. Motivul pentru care a fost nevoit sa demisioneze

Deputatul PC Ion Dinita si-a dat demisia din Parlament. Valeriu Zgonea a facut anuntul azi, in plen. Demisia domnului deputat Ion Dinita din functia de deputat in Parlamentul Romaniei incepand cu 1 aprilie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )